separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

GOSTI ZA NOVO JUTRO: RVANJE JE NAŠ NAJTROFEJNIJI SPORT (VIDEO)


Višestruki šampion Jugoslavije, olimpijac i dvostruki osvajač bronzane medalje na svetskim šampionatima prof.dr Goran Kasum rekao je da je rvanje naš najtrofejniji olimpijski sport.


- Imamo prebogatu tradiciju i fantastične rezultate. Činjenica je da smo malo i mi krivi što nismo bili dovoljno agresivni i pričali o svojim uspesima. Uspeha je jako puno, a iza svega toga leži ozbiljan rad, sistematski i dugogodišnji. Jedna medalja se ne pravi za nekoliko meseci, ona se sprema godinama i 10, 15 godina trqaje priprema da bi u ta dva dana takmičenja došlo na naplatu i da bi se ostvario značajan rezultat – kazao je Kasum.

Autor: Printscreen

Jedan od trenera reprezentacije, olimpijski sudiji i član Upravnog odbora Rvačkog saveza Srbije Mladen Kecman rekao je da je velika tenzija Rvačkog saveza Srbije jer ima aktuelnog Olimpijskog pobednika i prvaka Sveta i evropskog šampiona.

Autor: Printscreen

- Izgleda lakše doći do trona nego ostati na tronu, to je moj zaključak. Međutim, ništa nije lako. Da bi se jedan ciklus odradio, bazične pripreme su jako bitne i one dolaze do izražaja u četvrtom, petom meču. Mora da se radi individualna taktika i tehnika, jer svaki rvač nije isti – istakao je Kecman.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti