AKTUELNO

Preduzeće Parking servis pozvalo je danas građane, predstavnike firmi i organizacija da blagovremeno pomere svoja vozila sa trase 31. Beogradskog maratona, koje će se održati 21. aprila, a parkiranje na trasi neće biti dozvoljeno u vreme održavanja te manifestacije.

Vozila koja ne budu izmeštena najkasnije u petak 20. aprila do 22 sata, ukloniće ekipe Parking servisa u saradnji sa Saobraćajnom policijom.

Automobili će biti izmešteni kako bi se pripremila staza i obezbedila bezbednost svih učesnika manifestacije, navodi se u saopštenju.

Sve informacije o izmeštenim vozilima, vozači će moći da dobiju u Korisničkom servisu Parking servisa na broj telefona 011/30-35-400.

Buvljak zatvoren u subotu zbog maratona

Pijaca "Otvoreni tržni centar - Novi Beograd", zbog održavanja 31. Beogradskog maratona, neće raditi u subotu, 21. aprila, s obzirom da trasa maratona prolazi pored popularnog buvljaka, saopštilo je JKP "Gradske pijace". Kako se navodi, u nedelju će buvljak raditi uobičajeno od 8.00 do 16.00 časova.

Povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv astme na Beogradskom maratonu biće postavljeni posebni punktovi na kojima će svi učesnici i posetioci moći da dobiju besplatni spirometrijski pregled odnosno proveru plućne funkcije.

Na licu mesta, od lekara moći će da saznaju sve o uticaju fizičkih aktivnosti na zdravlje pluća ali i na mogućnosti bavljenja sportom kod ljudi koji boluju od astme i drugih respiratornih bolesti. Više informacija o pregledemima možete pogledati na sledećem linku.

Pročitajte još: PROVERITE ZDRAVLJE VAŠIH PLUĆA: Besplatni spirometrijski pregledi na Beogradskom maratonu

#Beograd

#Maraton

'