AKTUELNO

Protivnik Dušana Džakića, kome bi ovo trebalo da bude oproštajni meč, ipak nije prošao vagu. Gunduz Nabiev zbog čak tri kilograma i 200 grama neće se boriti u okviru turnira Collision fighting legaue 2.

Foto: CFL 2 PROMO

Organizacioni tim CFL-a dao je sve od sebe da za ovako kratko vreme, svega nekoliko sati pred turnir, pronađe adekvatnog borca za našeg Dušana Džakića i u tome uspeli.

Merenje novog protivnika biće urađeno danas, a Dušanov novi protivnik je Danijel Aranđelović.

Danijel Aranđelović „Bojka“ jedan je od retkih boraca koji se gotovo uvek odlučuje za borbu ma koliko protivnik bio težak. Sam Aranđelović oprobao se i u boksu i kik boksu, ali je imao popriličan broj MMA mečeva. Profesionalnih MMA borbi ima ukupno 21 od čega dve pobede i 19 poraza. Tvrdi da ima i četiri pobede koje mu nisu upisane.

Foto: CFL 2 PROMO

Merenju su prisustvovali svi borci osim Paskala Turea kome je odložen let, a on se bori protiv našeg Radeta Opačića. Jedan od uslova francuskog tima da dođu u Beograd, bio je da ovaj meč bude u catch weight kategoriji. Tako da će borci na vagi morati da imaju maksimalnih 100 kilograma.

Foto: CFL 2 PROMO

Foto: CFL 2 PROMO

U glavnom delu večeri za titulu najboljeg boriće se četiri boraca u kategoriji do 71 kilograma.

Srbiju će na ovom delu turnira predstavljati Nikola Cimeša koji se po izboru najprestižnijeg svetskog kik boks portala liverkick.com nalazi među top 10 boraca sveta u kategoriji do 70 kilograma! Nikola takođe ima potpisan ugovor sa Kunlun kineskom organizacijom.

Na istoj listi nalazi se i Hrvat Teo Mikelić. Vrlo čvrst borac, poznat po agresivnom stilu i upornosti. Teo ima ugovor sa najpoznatijom kik boks organizacijom sveta, Glory Kickboxing.

Treći na listi je Čečen, Seyfullah Hambahadow. Seyfullah je muay thai borac, ali mu nije stran ni kik boks ring. Beogradskoj publici je poznat po nastupu na K-1 Europe u Beogradu, gde je posle izjednačenog meča savladao Marka Adamovića, inače klupskog druga Nikole Cimeše. Seyfulla je tada potpisao ugovor sa K-1 organizacijom.

Foto: CFL 2 PROMO

Četvrti borac Daniel Corbeanu dolazi nam iz Rumunije. On je udarač koji stalno ide napred. Retko se dešava da gubi ili pobeđuje na poene. Daniel ima ugovore sa kineskom Faith Fight i rumunskom Superkombat organizacijom.

Foto: CFL 2 PROMO

Kunlun, Glory, K-1 ili Superkombat?

Vidimo se večeras u Štark Areni!

Foto: CFL 2 PROMO

#CFL

'