AKTUELNO

Naši borci žestoko se spremaju za turnire Collision fighting league. Na borilačkom repertoaru CFL-a za 2018. naćiće se čak 6 turnira, od čega 5 kvalifikacionih po kategorijama a u decembru i veliki finalni turnir - sudar najboljih boraca iz kvalifikacija.

Prvi u nizu turnira Collision fighting league 2 (CFL 2) u 2018. okupiće vrhunske k1 i mma borce.

U glavnom delu večeri za titulu najboljeg boriće se četiri borca u kategoriji do 71 kg.

Srbiju će na ovom delu turnira predstavljati Nikola Cimeša koji se po izboru najprestižnijeg svetskog kik boks portala liverkick.com nalazi među top 10 boraca sveta u kategoriji do 70 kg! Nikola takođe ima potpisan ugovor sa Kunlun kineskom organizacijom.

Na istoj listi nalazi se i Hrvat Teo Mikelić. Vrlo čvrst borac, poznat po agresivnom stilu i upornosti. Teo ima ugovor sa najpoznatijom kik boks organizacijom sveta, Glory Kickboxing.

Foto: CFL 2 PROMO

Treći na listi je Čečen, Seyfullah Hambahadow. Seyfullah je muay thai borac, ali mu nije stran ni kik boks ring. Beogradskoj publici je poznat po nastupu na K-1 Europe u Beogradu, gde je posle izjednačenog meča savladao Marka Adamovića, inače klupskog druga Nikole Cimeše. Seyfulla je tada potpisao ugovor sa K-1 organizacijom.

Četvrti borac Daniel Corbeanu dolazi nam iz Rumunije. On je udarač koji stalno ide napred. Retko se dešava da gubi ili pobeđuje na poene. Daniel ima ugovore sa kineskom Faith Fight i rumunskom Superkombat organizacijom.

Kunlun, Glory, K-1 ili Superkombat?

Koji će od ove četvorice šampiona osvojiti turnir i dobiti šansu da se nađe na završnom turniru, saznaćemo 12. aprila u Štark Areni.

Pored turnira četvorice do 71kg u glavnom delu večeri organizovaće se još dve borbe po K-1 pravilima.

Foto: CFL 2 PROMO

Na prvom meču glavnog dela nastupiće Mihajlo Kecojević i prvak Grčke Mihail Karamousketa.

Mihajlo je ostvario zapažene rezultate u amaterskoj konkurenciji, a ovo će mu biti četvrti profesionalni meč. Sa druge strane, Karamousketas je dosta iskusniji od našeg borca. Između ostalog nastupao je na i Superkombat turnirima.

Ovde se radi se o momcima teškim po 110kg, koje pre svega odlikuje velika snaga udarca. U ovoj borbi očekujemo pravi rat, koji će se po procenama mnogih završiti pre kraja treće runde.

U drugom meču nastupiće Rade Opačić iako najmlađi borac na CFL 2 turniru, već uvažava veliko poštovanje srpske borilačke publike. Međutim, ni on neće imati lak zadatak. Ovog puta na suprotnoj strani ringa stajaće Pascal Toure, juniorski prvak Evrope u ful kontaktu i prvak Francuske u savate boksu, Radetov vršnjak i takođe mlad profesionalac. U profi ringu Pascal neporažen, zabeležio je 4 pobede iz isto toliko borbi. Jedan od uslova francuskog tima da dođu u Beograd, bio je da ovaj meč bude u catch weight kategoriji. Tako da će borci na vagi morati da imaju maksimalnih 100 kg.

Foto: CFL 2 PROMO

Za sve borilačke sladokusce na fajt kardu su i dva mma meča.

Rafael Puladov, Russia VS Joel Moya, Sweden. Prvi od dva MMA dvoboja.

Predstavnik Rusije Abdula Puladov, poznat nam je još sa CFL 1 turnira, gde je oduševio beogradsku publiku, kako atraktivnim bacanjima, tako i ponašanjem u ringu. Ovaj put, na megdan mu izlazi Šveđanin Joel Moya, amaterski MMA prvak Evrope, švedski BJJ prvak. Ovaj meč biće prava poslastica za MMA i grapling sladokusce.

Pretposlednji meč večeri, pre finalnog turnira četvorice, biće okršaj našeg Dušana Džakića i Gunduz Nabieva.

Foto: CFL 2 PROMO

Miljenik beogradske publike, nije mogao da odoli izazovu da u Beogradskoj Štark Arena ugosti neugodnog Azerbejdžanca.

Gunduz nam dolazi iz samboa i višestruki je prvak Azerbejdžana u ovoj veštini. U amaterskoj MMA konkurenciji ima skor 7:1, dok mu je profi skor 2:2. Sve profi borbe odradio je u ruskoj M-1 organizaciji, tako da je jasno da Džakic ovde neće imati ni malo lak posao.

Karte se već sada mogu nabaviti po promotivnim cenama na prodajnim mestima EVENTIMA, na šalteru Štark Arene ili kupiti online na sajtu CFL -a www.cfl.rs ili putem sajta http://www.eventim.rs

Turnir će, pored glavnog medijskog sponzora TV Pink, prenositi i televizije iz Evrope.

VIDIMO SE 12. APRILA U ŠTARK ARENI!

#CFL 2 PROMO

#Kik boks

#Sport

#Turnir

'