AKTUELNO

Tokom predstojećeg vikenda vaterpolistkinje Crvene Zvezde u utakmicama sa Vojvodinom i Mladosti iz Zagreba boriće se za plasman u finale Regionalne lige.

Dragana Ivković, trener vaterpolistkinja Crvene Zvezde, rekla je za “Novo jutro” televizije Pink da su prvi turnir u Zagrebu imale krajem februara, gde su pobedile u dve utakmice, a jednu izgubile rezultatom od 13:11 od ekipe Mladost iz Zagreba.

- Dosta smo radili na nekim greškama koje smo uočili na toj utakmici. Sada su nam se vratile tri igračice koje na prvom turniru nisu bile. Sada smo kompletni i čekamo Mladost da se revanširamo za prvi susret - rekla je Ivković.

Foto: Printscreen

Ivana Čorović, kapiten ovog tima rekla je da dosta razgovaraju o utakmicama i da nakon poraza od Mladosti nisu bile nezadovoljne jer su videle da ima dosta prostora da se stvari poprave.

Ako pobede Vojvodinu i Mladost vaterpolistkinje 14. aprila igraju u Dubrovniku i tamo bi bile jedini predstavnik iz Srbije.

Vaterpolistkinja Nađa Novaković istakla je da je vaterpolo divan sport i da ne bi trebalo da postoje predrasude da žene ne bi trebalo da se bave ovim sportom.

#VK Crvena zvezda

#vaterpolo

#Žena

'