AKTUELNO

Odbojkaš Novog Pazara Elvir Zuković rekao je danas da je teško igrati utakmice bez rezultatskog značaja, ali da na domaćem terenu očekuje pobedu nad Spartakom iz Ljiga u Superligi."

Ishod predstojećeg meča ne može da utiče na naš položaj na tabeli, ali moramo da pronađemo motiv i odigramo kvalitetno. Naravno da sve zavisi od nas, iako je Spartak nezgodan. Posebno su dobri na servisu i u odbrani", ocenio je Zuković.

Dva kola pre kraja regularnog dela takmičenja u Superligi, drugoplasirani Novi Pazar ima 12 pobeda i četiri poraza, dok je tim iz Ljiga pretposlednji, deveti sa skorom 5/11.

Novopazarci će u plej-ofu sigurno startovati sa druge pozicije, dok od rezultata u preostala dva kola zavisi da li će Spartak iz Ljiga izboriti osmo mesto i doigravanje za titulu ili će kao deveti na tabeli igrati u plej-autu za opstanak.

- Naredne dve utakmice mogu da nam budu odlična priprema za finale Kupa Srbije i plej-of. Treba da poradimo na nekim stvarima, a to je i prilika da šansu dobiju oni koji su manje igrali tokom sezone - naveo je libero Pazaraca Zuković.

Utakmica 17. kola Superlige između Novog Pazara i Spartaka iz Ljiga igraće se sutra od 18 časova u dvorani Pendik.

#Elvir Zuković

#Odbojka

'