AKTUELNO

U okviru prvog profesionalnog turnira za K1 i MMA borce, COLLISION FIGHTING LEAGUE, će organizovati i MMA meč u ženskoj konkurenciji.

Dvadesetogodišnja Zorka Stojanović iz Brčkog jedna je od retkih žena u regionu koja se bori po MMA pravilima. Borilačkim sportovima Zorka je počela da se bavi pre desetak godina. U početku su to bile sve discipline boksa i kik boksa, a zatim se odlučila za MMA. Prva je žena koja je u BiH radila MMA borbe, a upravo u ovoj disciplini je pre tri godine stekla titulu svetske šampionke. Zanimljivo je da tada nije bilo punoletna, ali se borila sa seniorkama, jer u njenoj kategoriji nije bilo takmičarki a Zorka je i zvanični internacionalni šampion WKN asocijacije u MMA borbama.

Zorkina (profi 3-1; amater 5-2) protivnica 30. septembra na CFL u hali Aleksandar Nikolić (Pionir) je dvadestpetogodišnja Anastasija Petrović koja za sada ima jednu profesionalnu borbu iz koje je izašla kao pobednica.

TRENINZI ZLATA VREDNI: Darko Stošić na završnim pripremama sa NAJBOLJIMA IZ SVETA MMA

Zorka kaže da je meč u Beogradu jako važan za nju.

-Ovo je meč u kom ću morati da potvrdim svoj kvalitet i pokažem da sam zaista jedan od najboljih ženskih mma borac sa ovih prostora. Pripreme teku odlično, u jako dobroj sam formi i očekujem odličan meč - zaključila je Zorka.

Požurite da nabavite vaše karte za najveći borilački spektakl na našim prostorima COLLISION FIGHTING LEAGUE jer prodaja karata po promotivnim cenama traje još danas.

Karte se mogu nabaviti na svim blagajnama EVENTIMA ili se mogu poručiti na kućnu adresu sa njihovog sajta (www.eventim.rs).

#CFL

#MMA

#žene

'