AKTUELNO

Prošlo je samo pet dana od kada smo saznali ime zvaničnog protivnika Draka Stošića na prvom profesionalnom turniru COLLISION FIGHTING LEAGUE, poljaka Tomasa Červiskog koji izgleda ima dosta samopuzdanja pred dolazak u Beograd kad se na ovaj način obratio našem šampionu.

„Zdravo Darko. Zakazan nam je MMA meč i 30. septembra sam u tvojoj zemlji, u tvom gradu Beogradu. Ja dolazim a ti se spremi jer sam jako trenirao za ovaj meč. Znam da si odličan borac, gledao sam tvoje borbe, znam kakvi su ti rekordi i zato te poštujem. Međutim, moram nešto da ti kažem: I ja sam veoma dobar borac. Imam veoma teške ruke i ako ti neka od njih bude došla do glave biće to siguran nokaut. Zato treniraj jako i budi spreman. Želim ti da završiš ovaj meč bez povreda. Takođe, želim ti mnogo sreće, respekt (poštovanje)." – zaključio je Červinski.

Samouverena ali sportska poruka Červinskog. Sada je na potezu Darko a uskoro ćemo saznati kakav odgovor sprema naš borac. Bez sumnje očekuje nas teška i neizvesna borba dostojna šampiona.

Foto: CFL

Karte za turnir su puštene u pretprodaju po PROMO cenama i mogu se nabaviti na svim blagajnama EVENTIMA ili se mogu poručiti na kućnu adresu sa njihovog sajta: www.eventim.rs

Požurite da nabivite vaše karte za najveći borilački spektakl na našim prostorima COLLISION FIGHTING LEAGUE jer će prodaja karata po promotivnim cenama trajati do 20. septembra.

Foto: CFL

#CFL

#MMA

'