AKTUELNO

Tenzija među borcima raste.

Pre nedelju dana saznali smo protivnika Dušana Džakića (MMA) na prvom profesionalnom turniru COLLISION FIGHTING LEAGUE francuskog boraca Sofijana Banšora (MMA) (Sofiane Benchohra) koji mu je uputio ni malo prijatnu poruku.

- Nadam se da si trenirao, da si u dobroj formi zato što 30. septembra dolazim u Srbiju, u tvoju zemlju, na CFL. Naravno, dolazim po pobedu. Dobro si me čuo dolazim po pobedu!- poručio je Sofijan.

Naš borac naravno nije ostao ravnodušan na ovu poruku i uzvratio je udarac.

- Dečko, dečko, dečko, služis se tim prljavim rečima kao da ništa ne znače. Pretiš mi kao da je to ništa posebno. Pokušavaš da izgledaš opasno sa tim rvačkim vratom i namrštenim obrvama kao da si došao direkno iz serije "Sopranos". Pokušavaš da izgledaš kao neki kriminalac. Međutim, ta priča kod mene ne prolazi. To bi trebao da pričaš tamo nekom drugom, brate. Uplašen si, zato mi to i govoriš! Zato što si se "us*ao" i pokušavaš da izgledaš opasno. Ohhh, čoveče slučaj ovamo. Samo jednu stvar tražim od tebe, a to je da se pojavis u mom gradu. Imam jedno obećanje za tebe, a to je da ću da te je..m u ringu! Dečko, i to je jedina ljubav koju ćeš da dobiješ u mom gradu. Samo se pojavi i pokušaj da se praviš magup nekom drugom. Samo se pojavi dečko. Ja te čekam, poljubac – žestok je bio Džakić.

FRANCUZ BRUTALNO ISPROZIVAO DŽAKIĆA PRED MEČ U BEOGRADU: 'Dolazim po pobedu, DOBRO SI ME ČUO!' (FOTO+VIDEO)

Sofijan nije čekao ni sekunda i odmah je uzvratio na ovu prozivku. Džakiću je poslao samo fotografiju svog poslednjeg protivnika nakon meča.

Foto: FB/COLLISION

Njegov protivnik je unakažen toliko da mu se oči jedva vide. Šta će se dalje dešavati ostaje da vidimo a meč u Beogradu sigurno će biti neverovatno uzbudljiv, ako sudimo po vranicama između ova dva vrhunska MMA borca.

Prvi profesionalni turnir COLLISION FIGHTING LEAGUE odrżaće se 30.09.2017. u Hali Aleksandar Nikolić (Pionir) u Beogradu. Karte će se uskoro naći u pretprodaji na blagajnama Pionira a moćiće i da se naruče putem znaničnog sajta CFL www.cfl.rs.

U glavnom delu večeri organizovaće se 8 borbi, pet po K-1 i tri po MMA pravilima, između naših boraca i boraca iz inostranstva.

#MMA

'