AKTUELNO

Prelasku kapitena reprezentacije Srbije Miloša Teodosića u Los Anđeles Kliperse najviše se obradovao njegov novi-stari saigrač Amerikanac Patrik Beverli.

Njih dvojica igrali su zajedno u Olimpijakosu pre sedam godina, a sada će opet u Klipersima pošto je američki košarkaš nedavno trejdovan iz Hjustona u Los Anđeles, a Teodosić sa istim klubom dogovorio dvogodišnji ugovor vredan 12,3 miliona dolara.

"Teodosić je vrlo verovatno već sada najbolji dodavač u NBA ligi. Njegova košarkaška inteligencija se razlikuje od bilo čega što sam do sada video. Poseban je, taj momak ume da igra", rekao je Beverli, dodavši da je uveren da će uspešno sarađivati jer smatra da su kompaktabilni.

Beverli je naveo da mu je Teodosić kao brat i otkrio anegdotu da je čak koristio njegovo ime kada se prijavljivao u hotele na gostovanjima.

TRENUTAK UŽASA! Gledaoci se HVATALI ZA GLAVU! Teniserka u suzama: Molim vas, neka mi neko pomogne (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

"Sada više neću moći to da radim", uz osmeh je istakao Beverli.

Teodosiću su puno sreće u NBA ligi poželeli njegov doskorašnji klub CSKA i centar tog tima Kajl Hajns.

"Puno sreće, imali smo odličnu saradnju. Hvala na svemu", na ćirilići je CSKA čestitao Teodosiću odlazak u NBA, a onda se nadovezao Hajns.

"Nedostajaćeš mi, ali mi je drago što si dobio šansu da pokažeš ostatku sveta šta znaš", napisao je Hajns na Tviteru, uz dodatak da centrima Klipersa Brejku Grifinu i Deandreu Džordanu sada preostaje samo da dignu ruke, a za ostalo će se pobrinuti Teodosić.

#KK CSKA Moscow

#Miloš Teodosić

#NBA

'