AKTUELNO

Niz sportskih uspeha začinio je i jednim privatnim.

Reprezentativac Srbije u džudou Aleksandar Kukolj, posle titule prvaka Evrope osvojene prethodnog vikenda u Varšavi, najavio je pohod i na zlatnu medalju na ovogodišnjem šampionatu sveta u Budimpešti.

Foto: Tanjug

Kukolj je na prijemu kod ministra omladine i sporta Vanje Udovičića koji je održan danas u Palati Srbija poručio da kada je spreman na svakom takmičenju ima ambicije, pa čak i na Olimpijskim igrama.

- Na Evropskom prvenstvu najavljivao sam da pucam na zlato. Ne postoji više takmičenje na kojem ne jurim titulu kada sam spreman. Ipak, džudo je nepredvidiv sport, svaka greška može skupo da košta i ne obećavam zlato, ali pucam na njega i obećavam veliku borbu - rekao je Kukolj novinarima posle prijema kod ministra Udovičića.

Međutim, ovo nije jedina lepa vest kojom Kukolj može da se pohvali. Pored niza uspeha koje naš najbolji džudista ostvaruje na brojnim domaćim i svetskim takmičenjima, imaće prilike da se malo više ostvari i na porodičnom planu. Naime, kako Pink.rs saznaje, Aleksandar i njegova dugodišnja devojka Dunja Kočić postaće roditelji.

Oni se još nisu javno oglasili, ali mi im svakako čestitamo.

#Aleksandar Kukolj

#Medalja

#Roditelji

'