separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

SRBIJA U FINALU Evropskog prvenstva u odbojci


Odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je Francusku u polufinalu Evropskog prvenstva rezultatom 3:2 (15:7, 17:25, 25:21, 25:23, 23:25) i zakazala finale sa Slovenijom koje se igra u nedelju od 17.30.


Bolje su Francuzi ušli u utakmicu i osvojili prva dva poena na meču. Usledio je odgovor "orlova" ali i par krajnje amaterskih odluka arbitara koji su obeležili meč. Najpre su u pola kontranapada zaustavili odbojkaše Srbije koji su bili u izglednoj prilici za osvajanje poena zbog greške na zapisničkom stolu koja je rezultovana na semaforu.  

Autor: Tanjug AP/Michel Euler

Izabranici Slobodana Kovača nisu dozvolili da ih gubitak prvog seta omete, pa su u naredna dva dodali gas i stigli do preokreta, međutim usledio je četvrti seti i izjednačenje Francuza na vrlo ubedljiv način.  

Gubitak četvrtog seta nije uzdrmao naš tim, iako se činilo da su pali na planu energije. Početak taj-brejka i vođstvo od 5:0 šitom su nam otvorili vrata finala, Francuzi su ostali u čudu, a naši odbojkaši stigli do četvrtog finala Evropskog prvenstva.  

Autor: Tanjug AP/Michel Euler

Ubedljivo najefikasniji igrač u našem timu bio je Aleksandar Atanasijević sa 27 poena, dok je prvi sledeći po poenterskom učinku bio Uroš Kovačević.  

Naš tim će u nedelju igrati protiv selekcije Slovenije u borbi za zlatnu medalju na kontinentalnom šampionatu, dok će Francuzi do utešne bronze pokušati da dođu već u subotu u meču sa Poljacima.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti