AKTUELNO

05. jula se u Bačkoj Palanci održava još jedna vrhunska internacionalna MMA manifestacija Serbian Battle Championship! Ovo je 22. po redu sportska borilačka priredba pod banerom najbolje regionalne i sada jedne od najboljih evropskih MMA organizacija!

Konstantnim napretkom i upornim radom postignut je zavidan nivo, kako po kvalitetu borbi koje publika iz celog svetaima prilku da vidi, tak i kada je o kompletnoj organizaciji i produkciji reč, i sve više vrhunskih boraca iz celog sveta traži priliku na ovom prestižnom spektaklu!

Foto: Promo.

Glavna borba večeri biće borba za pojas SBC šampiona u velter kategoriji, do 77 kg, izmedju dva vrhunska borca iz Brazila. Jedan od najboljih boraca Latinske Amerike, Gian "Pitbull" Siqueira, odmeriće snage sa neporaženim sunarodnjakom Eri Silveirom!

Jedan od najvećih evropskih potencijala iz novosadskog Family Fight Teama, Miro Jurković, na sredini SBC heksagona srešće se sa opasnim i iskusnim borcem iz Beograda, Nenadom Avramovićem. Neki od dokazanih domaćih MMA imena, kao i veliki potencijali srpske i regionalne scene odmeriće snage sa opasnim borcima iz naše zemlje i regiona, koji takodje imaju velike uspehe i iskustvo u dosadašnjoj karijeri i daće sve od sebe kako bi potvrdili i istakli svoja imena na velikoj SBC internacionalnoj sceni - Milan Bodonji iz Bačke Palanke odmeriće snage sa opasnim udaračem iz Hrvatske, Mariom Žgelom. Nebojša Mršić u SBC heksagonu srešće se sa iskusnim hrvatskim borcem Stanislavom Krofakom, dok će Branko Hudjan odraditi borbu protiv iskusnog Andjelka Kitića iz Zagreba. Dušan Salkanović boriće se protiv Denisa Lovrića iz Hrvatske, a veliki talenat iz Beograda, Rifat Prušević, odmeriće snage sa još jednim borcem iz Hrvatske, Andreom Kolićem, dok će mladi potencijal iz Bačke Palanke, Nemanja Prhić, ukrstiti rukavice sa Mirkom Jovanovićem.

Foto: Promo.

Očekuje nas fantastična internacionalna manifestacija i veliki broj MMA borbi najviše klase na SBC 22, 05. jula u Bačkoj Palanci, na jezeru Tikvara, a u borbi večeri biće krunisam novi SBC šampion i videćemo koji će ratnik iz Brazila zaslužiti titulu najboljeg!

Pink.rs

#Sport

'