AKTUELNO

Collision Fighting League doveo je u Srbiju jednu od najvećih svetskih kickboxing promocija - ENFUSION.

U organizaciji CFL-a u Belexpocentru večeras se održao turnir "Enfusion Road To Abu Dhabi", a oni koji nisu mogli da prisustvuju događaju, mogli su da ga prate iz svojih fotelja na TV Pink 2.

Na turniru smo gledali poznate CFL borce, koji se suprotstavljaju borcima holandskog Enfusiona.

Pobednika beogradskog turnira, kojeg očekuje nastup na turniru u Abu Dabiju, na kojem pobednik dobija nagradu od 100.000 evra, je naš najbolji teškaš - Rade Opačić.

VATRENE BORBE U BELEXPOCENTRU

Nidal Bićiri iz Belgije prvi je odmerio snage sa Francuzem Ajsom Bulemom i odneo ubedljivu pobedu.

Zatim su se u drugom meču na putu ka Abu Dabiju našli Bugarin Daniel Galabarov, koji u kik boks dolazi iz MMA, i Rade Opačić, jedan od naših najboljih teškaša. Publika je našeg borca dočekala uz gromoglasan aplauz.

Ubedljivu pobedu odneo je naš Opačić koji je pokazao odlično umeće i borbu.

Marina Spasić večeras je odmerila snage sa Nemicom Irene Sterkel. Kraj prve runde obeležila je prava drama u ringu, Irene je uspela da ostane na nogama posle serije udaraca Marine.

Devojke su u drugoj rundi pokazale dobru borbu. Nemica je i ovaj put pokazala veliku izdržljivost, iako je Marina dominirala.

Finalna, treća runda, donela je sjajnu razmenu udaraca. Marina je zadala težak udarac, ali je Irene ustala, nakon čega se ponovo vratila u borbu.

Odlukom sudija, pobedila je sjajna Marina Spasić!

Foto: Promo.

Grk Nikos Totos odmerio je snage sa našim Zoranom Grozdanićem. Grk je došao po pojas, neporaženi borac ima 13 pobeda. Odlično se kreće Grozdanić, koji je mnoge svoje protivnike nokautirao u drugoj rundi. Prva runda pružila je dobru borbu, a bodovano je malo više naklonjena Grku.

Nekoliko dobrih udaraca imao je naš borac i lepo kontrolisao meč u drugoj rundi.

Ofanzivno je Gvozdanić krenuo u trećoj rundi i zadao dobre udarce protivniku. Grk u trećoj rundi pruža manji otpor nego u prve dve.

Gledaoci su uživali i bodrili Gvozdanića na kraju treće runde.

Odlukom sudija Gvozdanić je odneo pobedu u ovom teškom i neizvesnom meču!

Foto: Promo.

U sledećem meču naš šampion Mihajlo Kecojević će u meč sa Holanđaninom Levijem Rigtersom, dvostrukim ENFUSION šampionom.

Kecojević važi za borca sa razornim desnim direktom, a na samom početku prve runde je i pokazao dominaciju. Usledila je odlična razmena udaraca, a onda i niz udaraca Kecojevićevom desnicom.

Rigters je pokazao da je dobar u nizu kikova, ali je Kecojević žestoko uzvratio i uzdrmao Holanđanina.

Foto: Promo.

Kecojevićev protivnik pokazao je odličnu izdržljivost u drugoj rundi, a nakon niza udaraca koje je Rigters zadao našem borcu, Kecojeviću je počela da kleca noga. U trećoj rundi, Holanđanin je namerno udarao u Kecojevićevu levu nogu, a naš borac izgubio je snagu.

Kecojević je primio mnogo udaraca tokom ove runde, ali je zaista dao sve od sebe i ostavio srce u ringu.

Konačno, pobedu u ovom meču odneo je Levi Rigters.

U finalu, glavnom meču večeri, susreću se Nidal Bićiri i naš Rade Opačić. Prva runda odmah je počela dinamično, a na samoj sredini videli smo odličan kroše Radeta Opačića, od kojeg je Bićiri završio na podu. Nekoliko sekundi potom, Opačić je opet oborio Bićirija i tu je bio kraj! Opačić je odneo pobedu!

Udarci našeg boca bili su čisti, a protivnik kao da se uspavao. Proglašenje pobednika izazvalo je neverovatnu radost među gledaocima koji su ga pozdravljali aplauzima i pozivima!

#CFL

'