AKTUELNO

Još samo nekoliko sati ostalo je do početka kik boks sektakla "Enfusion Road To Abu Dhabi" u Belexpocentru gde se danas od 22 sata održava turniru u organizaciji Collison fighting league Serbia, a u saradnji sa najvećom kickboxing promocijom na svetu Enfusion.

Na turniru ćemo imati prilike da gledamo poznate CFL borce, koji će se suprotstaviti borcima holandskog Enfusiona.

Od naših boraca moći ćete da gledate Rada Opačića, Zorana Grozdanića, Marinu Spasić, Mihajla Kecojevića, Iliju Jovanovića, Nikolu Kostića.

Glavni događaj predstavljaće turnir teške kategorije, a pobednika beogradskog turnira očekuje nastup na turniru u Abu Dabiju, na kome pobednik dobija 100.000 evra.

Foto: Promo.

Rade Opačić, jedan od naših najboljih teškaša, rekao je da je njegov prvi protivnik Bugarin Daniel Galebov, koji u kik boks dolazi iz MMA.

- Ja sam dobro spreman i počeo sam da treniram odmah posle meča u Slovačkoj. Ovaj turnir je kvalifikacioni za Enfusion finalni turnir u Abu Dabiju. Imam priliku da osvojim ovaj turnir i odem u Abu Dabi na njihov završni turnir. To je prilika i da se osvoji i Enfusion pojas, ako Bog da – rekao je Opačić.

Opačić kaže da se malo ugojio, ali da mu to prija pošto je u kondiciju.

- Malo sam više radio na snazi. Sigurna sam da ću biti spreman. Ovo će biti jedan jak i dobar turnir. Daću sve od sebe da ga osvojim. Upoznat sam eventom koji organizuje Enfusion, znam kako oni to organizuju. Sve je to na vrhunskom nivou i u Beogradu će to biti jedan vrhunski događaj, a pre svega za naš profesionalni kik boks. Dosta naših boraca učestvuje. Siguran sam da ćemo svi pružiti dobre mečeve i da ćemo odneti pobede na kraju – rekao je Opačić i dodao:

- Ovaj događaj ne treba da se propusti, jer svaki meč je odličan. Svi koji su u Beogradu treba da dođu.

Foto: Promo.

Glavni događaj večeri je turnir teške kategorije gde se bore četir šampiona: Daniel Galebov – Bugarska, Ndal Bćiri – Belgija, Ajsa Bulem – Francuska i Rade Opačić – Srbija.

Foto: Promo.

Collision Fighting League u Srbiju dovodi jednu od najvećih svetskih kickboxing promocija ENFUSION, a svi oni koji budu sprečeni da dođu u Belexpocentar, ceo događaj moći će da prate na Televiziji Pink 2 od 22 sata.

Karte możete nabaviti preko prodajne mreže tickets.rs!

Foto: Promo.

Foto: Promo.

Foto: Promo.

#CFL

'