AKTUELNO

Veljko Ražnatović je pobedio Hrvata Petra Mrvalja u svom sedmom meču u karijeri. Ovaj duel izazvao je veliku pažnju javnosti.

Nakon pobede, u moru onih koji hvale mladog Ražnjatovića ima i onih koji svojim komentarima otvoreno pokazuju da im Veljko nije simpatičan. Nakon svega, javio se čovek iz Zagreba koji je svojom porukom privukao veliku pažnju i "naterao" Ražnatovića da otvoreno iznese svoj stav o komšijama.

"Iako sam iz Zagreba, moram reći da ne namešta mečeve. Dečko je jednostavno dobar u boksu, sviđalo se to nama ili ne. Pošto sam i sam odrastao bez oca, shvatam da mu fali otac, pa shvatam i tu njegovu posvetu. Ali, na žalost, čini mi se da je ta posveta protiv svih Hrvata", počeo je izvesni Edvin D. iz Zagreba.

Foto: Printscreen Instagram/Veljko Ražnatović

Ubrzo, stigao je Veljkov odgovor.

Brate, ne mrzim nikoga. Iskreno i od srca ti ovo govorim. Ko je prema meni dobar, ja ću biti 10 puta bolji prema njemu. Ko poštuje moju zemlju i moj dom zaslužuje od mene samo još veci respekt. Rat je gotov, mržnju niko ne širi niti gaji u duši. Iskren pozdrav za Zagreb", napisao mu je Veljko.

Foto: Printscreen Instagram/Veljko Ražnatović

Hrvat na odgovor nije ostao ravnodušan, pa je odmah odgovorio.

E, pa, svaka čast. Shvatam ja tebe i emocije su tu. Vidi Veljo, poštujemo mi i Srbe i Srbiju. I kamo sreće da se to više sve zaboravi. Iskrene čestitke i srećno. Stvarno si dobar u ovome i svaka ti čast. Pustimo priče", napisao je Edvin.

Foto: Printscreen Instagram/Veljko Ražnatović

I Veljko mu je zahvalio.

#Veljko Ražnatović

'