separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

MRKI POGLEDI VELJKA I HRVATA PRED MEČ! Ražnatović: Spreman sam da ga nokautiram i obradujem publiku na debiju u rodnom gradu


Deceniju čekan bokserski spektakl "Poklon Beogradu" biće održan sutra od 17.30 u hali "Ranko Žeravica"!


Meč večeri biće bitka za WBC titulu prvaka Mediterana između našeg Marka Nikolića i Italijana Adrijana Sperandija, ali po atraktivnosti rivala najviše pažnje privlači duel pre tog. 

Autor: Promo.

U ring će ući najperspektivniji srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (22) i Hrvat iz Čapljine (Bosna i Hercegovina) Petar Mrvalj (26).

Na merenju Srbin se Hrvatu odmah uneo u lice. Petar je skretao pogled, ali mu je stavljeno do znanja šta ga čeka u srpskoj prestonici.

- Spreman sam! - ispalio je Veljko kao iz topa u razgovoru sa medijima i u dahu nastavio:

Svaki dan po dva, tri treninga, nedeljama unazad - staće u taj jedan meč. Nadam se da će biti kratak, da ću nokautirati Petra. Nisam gledao njegove borbe, ne zanima me. Znam šta ja mogu i nadam se da će publika na debiju u mom rodnom gradu biti zadovoljna onim što ću prikazati.

Autor: Promo.

Sa druge strane, Mrvalj je bio dosta umereniji u izjavama.

- Vidim da je Veljko davao korektne izjave kada su ga pitali o politici, to mi je jako bitno. Mi smo sportisti, bokseri - neka bolji pobedi u ringu. Verujem u sebe, ali znam i da je moj rival jak, spreman, željan pobeda. Videćemo ko će se radovati - rekao nam je Mrvalj. 

Autor: Promo.

Meč Ražnatović - Mrvalj biće deseti od ukupno 11, koliko će ljubitelji boksa moći da pogledaju tokom revije. 

Autor: Promo.

Ulaznice po ceni od 300 i 600 dinara mogu se kupiti i sutra od 10 sati pa do početka spektakla na blagajni hale "Ranko Žeravica". 

Sloba uz borce u hali! 

Sloba Radanović, jedan od najpopularnijih pevača u zemlji, pružio je podršku našim borcima na merenju, pre svega prijatelju Marku Nikoliću. - I sam sam dugo trenirao boks, strašan sport. Ovo su sve bokserske veličine, uživaću na spektaklu - poručuje Radanović.  


Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti