AKTUELNO

Najbolji srpski i svetski reprezentativci u rvanju naći će se u subotu na megdanu u Mladenovcu, a tim povodom, potpredsednik Sportskog saveza Beograda Mladen Kecman, pozvao je sve ljubitelje sporta da dođu i uživaju u spektaklu.

Jednog od najboljih rvača Srbije Žarko Dickov, podsetio je da je prošle godine bio povređen, pretprošle godine je bio u finalu.

- Tada sam izgubio od učesnika Olimpijskih igara, a sada sam spreman i očekujem medalju. Prošle godine sam bio šesti na prvenstvu Evrope – rekao je Dickov.

Foto: TvPink Printscreen

Potpredsednik Sportskog saveza Beograda, Mladen Kecman, rekao je da je Žarko jedan od najperspektivnijih mladih sportista iz Beograda i Srbije i on je jedna budućnost i oslonac sledeće generacije rvača.

- Pozvao bih sve da u subotu dođu na 33. Međunarodni turnir po redu. Pozivamo sve ljubitelje sporta na najveći seniorski turnir u Srbiji. Pogotovuš što je ovaj turnir zanimljiv i zbog Gedže koji je bio najtrofejniji igrač – rekao je Kecman.

Foto: TvPink Printscreen

Organizatora predstojećeg turnira u Mladenovcu, Aleksandar Pitulić, rekao je da je turnir izuzetno jak, i da okuplja najbolje igrače sveta. - Pozivam sve ljubitelje borilačkih veština da dođu da podrže našu reprezentaciju - rekao je Pitulić.

Organizatora predstojećeg turnira u Mladenovcu, Aleksandar Pitulić, rekao je da je turnir izuzetno jak, i da okuplja najbolje igrače sveta.

Foto: TvPink Printscreen

- Pozivam sve ljubitelje borilačkih veština da dođu da podrže našu reprezentaciju - rekao je Pitulić.

#Mladenovac

#Rvanje

#Srbija

'