separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

POSLASTICA ZA LJUBITELJE RVANJA U MLADENOVCU - Sve je spremno za 33. Međunarodno takmičenje! (VIDEO)


Najbolji srpski i svetski reprezentativci u rvanju naći će se u subotu na megdanu u Mladenovcu, a tim povodom, potpredsednik Sportskog saveza Beograda Mladen Kecman, pozvao je sve ljubitelje sporta da dođu i uživaju u spektaklu.


Jednog od najboljih rvača Srbije Žarko Dickov, podsetio je da je prošle godine bio povređen, pretprošle godine je bio u finalu. 

- Tada sam izgubio od učesnika Olimpijskih igara, a sada sam spreman i očekujem medalju. Prošle godine sam bio šesti na prvenstvu Evrope – rekao je Dickov. 

Autor: TvPink Printscreen

Potpredsednik Sportskog saveza Beograda, Mladen Kecman, rekao je da je Žarko jedan od najperspektivnijih mladih sportista iz Beograda i Srbije i on je jedna budućnost i oslonac sledeće generacije rvača. 

- Pozvao bih sve da u subotu dođu na 33. Međunarodni turnir po redu. Pozivamo sve ljubitelje sporta na najveći seniorski turnir u Srbiji. Pogotovuš što je ovaj turnir zanimljiv i zbog Gedže koji je bio najtrofejniji igrač – rekao je Kecman.

Autor: TvPink Printscreen

Organizatora predstojećeg turnira u Mladenovcu, Aleksandar Pitulić, rekao je da je turnir izuzetno jak, i da okuplja najbolje igrače sveta. - Pozivam sve ljubitelje borilačkih veština da dođu da podrže našu reprezentaciju - rekao je Pitulić.

Organizatora predstojećeg turnira u Mladenovcu, Aleksandar Pitulić, rekao je da je turnir izuzetno jak, i da okuplja najbolje igrače sveta. 

Autor: TvPink Printscreen

- Pozivam sve ljubitelje borilačkih veština da dođu da podrže našu reprezentaciju - rekao je Pitulić.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti