separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

SUDIJE OJADILE KUKOLJA U JEKATERINBURGU! Srpski džudista ostao bez medalje i završio na petom mestu!


Srpski džudista Aleksandar Kukolj završio je na petom mestu na Gren slemu u Jekaterinburgu, gde je branio medalju od prošle godine, ali u tome nije uspeo najviše zahvaljujući nizu spornih sudijskih odluka


Kukolj je već posle nepuna dva minuta primorao protivnika da prihvati dve kaznene opomene. Ubrzo je usledila i treća kaznena opomena koja je ujedno i deskvalifikacija, za očigledan svojevoljan izlazak van borilišta.  

Glavni sudija meča je kaznu dosudio ali su kontrolori suđenja kaznu poništili zbog čega je borba nastavljena dalje. U nastavku borbe, po mišljenjima stručnjaka, bilo je još bar tri osnova za davanje treće kazne holandskom borcu (neaktivnost, lažni napadi, izbegavanje borbe) što bi direktno donelo Kukolju pobedu.  

Iz nekog razloga sudije su odlučile da ne deluju i pustile borbu da traje što je izazvalo burne reakcije gledalaca. Po isteku prvog minuta zlatnog boda Kukolju je na delić sekunde pala koncetracija, što je Holanđanin iskoristio.  

Kukolj je kasnije za treće mesto u tesnoj borbi izgubio od predstavnika Japana, dok je njegov protivnik iz polufinala pobedio predstavnika Gruzije u finalu i osvojio takmičenje.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti