AKTUELNO

Nastavlja da niže uspehe.

Veljko Ražnatović (22) nastavio je perfektan niz otkako je uplivao u profesionalni boks. Pred više od pet hiljada vatrenih navijača u jagodinskoj hali "Jassa" na šestom trijumfu u isto toliko mečeva već sada najboljem srpskom borcu u kruzer kategoriji čestitao je daleko iskusniji Francuz Isosa Mondo (39)!

Kod Srbina, kako sam priznaje, ostaje blagi žal što meč nije završio nokautom (pobeda na poene 60:54), ali već 31. maja u hali “Ranko Žeravica” u Beogradu imaće novu šansu.

Foto: Promo

- Nikada ne mogu da budem potpuno zadovoljan kada protivnik izađe iz ringa na nogama, ali biće novih prilika za nokaute. Nadam se da ću već u svom sedmom meču zabeležiti i četvrti nokaut - rekao je Ražnatović po završetku meča.

Foto: Promo

Što se tiče same borbe, Veljko je naspram sebe imao daleko iskusnijeg rivala, kome je to bio 18. poraz u 25 mečeva.

Foto: Promo

- Bio je izuzetan, tvrd, ali mu nisam dozvolio da napada mnogo - držao sam distancu. Pogodio sam ga nekoliko puta i mislio sam da će ti udarci da ga "završe", ali je ipak ostao na nogama svih šest rundi. Možda je trebalo više da ga nagazim na kraju, ali sam smatrao da je bolje da ne rizikujem. Meč je već tada bio dobijen - bio sam bolji u svih šest rundi. Imao sam apsolutnu dominaciju, nijednog trenutka se nisam osetio ugroženim!

Meč Ražnatovića i Monda uživo su pratili ministri Ivica Dačić, Aleksandar Antić i Vanja Udovičić, kao i domaćin spektakla gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma.

Foto: Promo

Veljko je publiku na kraju pozdravio, a onda otišao do svoje devojke Bogdane, koja ga je bodrila iz prvog reda.

Foto: Promo

Foto: Promo

- Ona je moja najveća snaga, najveća podrška. Kao i ja, stalno bi da nokautiram protivnika, ali Mondo mi se izvukao. Biće prilike da joj ispunim želju - naglasio je Veljko Ražnatović posle velikog trijumfa.

#Bokser

#Veljko Ražnatović

'