AKTUELNO

Slavni sportisti 2018. pamtiće po brojnim putovanjima, druženjima i poslovnim uspesima, ali najviše po tome što se njihova porodica proširila za još jednog člana.

Osvojačica 100. olimpijske medalje za Srbiju u streljaštvu Ivana Maksimović i košarkaš Danilo Anđušić definitivno će godinu iza nas pamtiti po lepim trenucima, a prvenstveno po rođenju sina Filipa. Za portal Pink.rs Ivana otkriva kako su se snašli u ulozi roditelja, kao i kada možemo da očekujemo njen povratak profesionalnom bavljenju sportom.

Po čemu ćete pamtiti 2018?

- Po divnim druženjima, putovanjima, novom biznisu i svakako najlepšem poklonu koji smo mogli da zamislimo. U Novu godinu ulazimo brojniji za jednog člana porodice, na našu neizmernu radost.

Foto: Privatna arhiva

Koliko vam se promenio život nakon rođenja Filipa?

- Život nam se u potpunosti promenio od kad je naš sin doša na svet. Sve je dobilo veći smisao, a on je od samog početka postao centar našeg sveta.

Da li planirate još dece?

- I Danilo i ja obožavamo decu. Oboje imamo braću i ne bismo voleli da nam sin ostane jedinac.

Foto: Privatna arhiva

Kako se Danilo snašao u ulozi oca?

- On je izuzetno porodičan muškarac, jako posvećen svojim bližnjima. To je jedna od stvari koja me je osvojila. Imajući to u vidu znala sam da će biti i dobar otac. Ali, brzina kojom se prilagodio i način na koji postupa sa Filipom me je skroz oduševio.

Foto: Privatna arhiva

Da li i kada planirate povratak sportu?

- Mislila sam da će mi, po ostvarenju najveće želje biti teško naći novi, veliki cilj. Međutim, snaga i volja koju mi Filip daje čine da sam još ambicioznija i željna novih uspeha. Iako je on taj koji diktira tempo maminog povratka u streljaštvo, želja za 2019. godinu jeste da to bude baš u njoj.

Kojim poklonima ste obradovali supruga i sina?

- Volimo jedno drugo da obradujemo nekim lepim poklonom, bilo za praznike ili bez nekog povoda, ali ove godine oboje smo dobili najlepši poklon, ono sto smo dugo priželjkivali.

Foto: Privatna arhiva

#Danilo Anđušić

#Ivana Maksimović

#Nova godina

#sin

'