AKTUELNO

Naša strelkinja uživa u braku sa košarkašem Danilom Anđušićem.

Nova godina je vreme novih početaka, a neko ko će pamtiti 2016. je svakako i naša strelkinja Ivana Anđušić Maksimović kojoj je pripala čast da na Olimpijskim igrama u Riju ponese srpsku zastavu.

Ona je svesna činjenice da minula godina nije bila baš najuspešnija, ali je ipak zadovoljna postignutim.

- Prošla godina je bila dosta teška i puna padova, ali svakako najlepđša stvar koja je obeležila 2016. godinu jeste nošenje zastave u Riju. Bilo je to neponovljivo i jedinstveno iskustvo, vredno velikog ponosa i častoi. To je nešto što je usrećilo moju porodicu i mene i uvelo nas u istporiju - rekla je za Pink.rs Ivana Anđušić Maksimović.

Naša strelkinja istakla je da je Deda Mraz ove godine prema njoj bio darežljiv.

- Dao mi je nekoliko slobodnih dana koje smo Danilo i ja iskoristili da obiđemo drage prijatelje. Novu godinu smo dočekali na plaži, plešući uz velike hitove i uživajući u vatrometu - sa osmehom na licu priča ona.

Period oko Nove godine i Božića je jedan od najlepših tokom cele godine.

- Obožavam ovaj deo godine. Usled svih poteškoća s kojima se ljudi susreću, svudfa vidim nasmejana lica i divnu atmosferu. Ovih dana sve ružno na trenutak stane i za nas postoji samo ljubav i porodica - dodala je Ivana.

Jedan od najlepših praznika za Ivanu Maksimović Anđušić je Božić.

- To je po mom mišljenju najlepši praznik u godini. On mi budi uspomene kada smo kao deca sva,ke godine slavili na Zlatiboru uz sneg, porodicu i predivna domaća jela. Sada, kada smo često u to doba daleko od Beograda i porodice, Danilo i ja smo srećni što smo zajedno i što moćžemo na neki način da dočaramo atmosferu tradicionalnog slavlja - iskrena je ona.

Njih dvoje će i ovaj Božić proslaviti van Srbije.

- Ove godine proslavićemo Božić u Rusiji. Ovde je veliki sneg, a mi ćemo spremati naša jela i uživati u kućnoj atmosferi i šetnji. Danilo će baš u subotu imati utakmicu pa se nadam da ćemo imati još jedan razlog za slavlje ako pobede - istakla je Ivana.

Naša reprezentativka u streljaštvu se trudi da na trpezi svake godine bude nešto novo.

- Trudim se da napravim uvek nešto novo. Ipak, ono što ne sme da izostane sa trpeze jeste ajvar, pogača i naravno sarme - sa osmehom na licu završila je priču Ivana Anđušić Maksimović .

N. Petričević

#Danilo Anđušić

#Dubai

#Ivana Maksimović

#Rusija

'