Info
ZABAVA

moda

Nakit koji je u trendu ove zime


Obogatite svaki autfit efektnim nakitom.


Nakit je najlepši ukras jedne žene. Bez njega i najelegantniji autfit deluje nepotpuno i bezlično. Čak i kada odaberete jednostavnu odeću, atraktivne minđuše, ogrlice ili narukvice učiniće da odjednom zablistate. Suvišno je pominjati da dobar komad nakita čini da žena izgleda moćno i sofisticirano. I ove zime određen nakti jednostavno morate imati, a šta je biti apsolutni must havesaznajte u tekstu.

1.Biserne minđuše

Klasika i nakit za venčnost. Ali biserni model minđuša koji treba da nosite ove zime jeste onaj koji je ukrašen biserima i sa jedne i druge strane. Biseri će učiniti da izgledate poput prave dvorske dame.

Foto: pixabay.com

Foto: pixabay.com

2. Zlatna oglica

Još jedan klasičan komad nakita koji je vanvremenski i nikada neće postati "out". Velika i glomazna ogrlica u zlatnoj boji ide bukvalno uz sve; atraktivne haljine, formalan look ali i uz džemper, džins i čizme.

pixabay.com

pixabay.com

3. Glomazna srebrna ogrlica

Ogrlice pune cirkona biće definitivno izbor mnogih dama ove zime. Ženstveno, veoma upadljivo i neodoljivo. Savršen izbor za zabave i novogodišnju noć.

Foto: pixabay.com

Foto: pixabay.com

4. Broševi

Ove zime ukrasite kapute, džempere, rolke i šaleve atraktivnim i upadljivim broševima.

Foto: pixabay.com

Foto: pixabay.com

5. Viseće minđuše i ogrlice

Da, minđuše i ogrlice dizajnirane na ovaj način ponovo su se vratile u modu. Veoma su upadljiv komad nakita, a deluju elegantno, glamurozno i veoma ženstveno.

Foto: pixabay.com

Foto: pixabay.com

Komentari • 0


povezane vesti