separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

U ovoj boji izgledaćete privlačnije i inteligentnije: OBAVEZAN JE IZBOR AKO IDETE NA RAZGOVOR ZA POSAO


Dokazano deluje pozitivno na suprotni pol i veće su šanse da dobijete posao ukoliko odaberete ovu nijansu za prvo pojavljivanje ili upoznavanje!


Dobre vesti! Prema nedavno sprovedenom istraživanju, postoji jedna boja koja nas čini ne samo seksepilnijima nego tako obučene delujemo i jako pametno.  

Ono što je još najbolje kod te boje: čini vas mršavijom, bezvremena je i jednostavno pristaje uz sve. Reč je o crnoj boji!  

Puno puta smo pročitali kako ćemo (muškarcima) najlakše upasti u oči i privući ih ako se obučemo u crveno, no izgleda da je crna sada postala nova crvena, čak i kad je o privlačnosti reč.

Prema istraživanju jedne britanske kompanije, koja je anketirala više od 1000 ljudi, 45 posto je reklo da je crna boja povezana sa samopouzdanjem, inteligencijom i privlačnošću. Na poslednjem mestu bila je ipak roze boja - samo 5 posto ljudi izjasnilo se da najbolje izgledamo u roze izdanju.  

Istraživanje je takođe otkrilo da 66 posto žena rado vide muškarca u crnom. I muškarci favorizuju crnu boju odeće kod žena. 

Dakle, crna boja dokazano deluje na drugi pol i u crnoj odeći delujemo inteligentnije, zbog čega ne bi bilo loše da češće nosimo crnu odeću…

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti