AKTUELNO

Garderoba za bilo koju sezonu nezamisliva je bez farmerica, ali sada su u fokusu samo jedne

Iako svako godišnje doba možemo dočekati s novim trendom, farmerice su večne, bez obzira na trenutno najpopularnije modele.

Pantalone kao takve prolaze kroz svoje mene - menja se dužina, širina nogavica, popularna boja, detalji kao što su iscepani delovi i visina struka, ali bez njih nikako ne možemo.

I dok je pre nekoliko sezona to bilo apsolutno nezamislivo, morate priznati da sve izgleda bolje kada farmerice imaju visok struk. Modeli se menjaju, od skinny jeansa, preko zvonastog do mom jeansa, ali konstanta visokog struka ostaje jednako privlačna.

Figura se izdužuje, a svakodnevni komad odeće kao što su farmerice, odjednom dobiva statement prizvuk i može postati ključni komad u kombinaciji.

Verovatno su za ovu zaluđenost visokim strukom opet krive Leviske, koje su doživele pravi boom pre nekoliko godina i postale nezamenljivi komad u garderobi. Pravi, kruti jeans i model bez kompromisa, samo je inspirisao sve brendove oko sebe da ponude svoju varijantu. Farmerice kakve su se nosile nekad, u kombinaciji sa talasom popularnosti mom jeansa, preplavile su prodavnice.

#Garderoba

'