AKTUELNO

Nekim ljudima su nosevi uvek hladni kada je napolju niža temperatura.

Nos je deo tela koji je jako teško ugrejati, ali izgleda da se i za to našlo rešenje jer su se na tržištu pojavili grejači za nos.

Jesen nam je uveliko tu, a niže temperature naterale su nas da počnemo da nosimo šešire, kape, ali rukavice kako bismo zadržali toplotu tela. Kako je relativno lako pokriti neke delove tela, ipak ima i onih koji duže ostaju izloženi hladnoći. Možda je za sve to kriva loša cirkulacija ili to što nos viri par centimetara od ostatka tela, ali on se teško da ugrejati.

Možete da prekrijete nos šalom kako biste sprečili direktno izlaganje hladnoći, ili možete da investirate u novi fantastičan izum - grejač za nos.

Zamsilite samo da na nos stavite malu kapu dok su vaše oči nepokrivene i možete i dalje da uživate u hladnom vremenu bez da se bojite da će vam nos promrznuti.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

Napravila ga je kompanija za grejače za nos, koji variraju od čupavih i krznenih, do onih sa grbom vašeg omiljenog fudbalskog tima. Možete da nabavite sebi jedan koji je životinjskog dezena, ili je ištrikan.

U Britaniji je cena ovih grejača od 8 evra pa naviše što je mala cena za to što nikada nećete morati da se patite sa hladnim i promrzlim nosem. Sigurno ćete izgledati malo čudno, ali kada vam je nos prijatno topao neće vam biti bitno što vas ostali posmatraju kao Rudolfa i što štrčite od ostalih.

Ovaj izum ima još jedan važan zadatak pored grejanja nosa. Doktorka Hilari Džouns preporučuje nošenje grejača jer se na taj način smanjuju šanse da obolite od gripa i prehlade. Nabavite sebi jedan ovakav grejač pre nego stigne hladna zima.

#Hladnoća

#Nos

#Zima

#lice

#moda

'