AKTUELNO

Na velika vrata plastiku su u naše ormare uvele uske pantalone, takozvane "olovka" sjajne suknje i kratki mantili.

Stručnjaci za modu tvrde da crna boja ponekad može da sija jače od dijamanta. Tu pre svega misle na odeću od plastike, bilo da je u pitanju vinil ili PVC materijal, koji se ove godine odomaćio u svakodnevnim odevnim kombinacijama. Na velika vrata plastiku su u naše ormare uvele uske pantalone, takozvane "olovka" sjajne suknje i kratki mantili.

Povratak vinila podsetio nas je na osamdesete. Naročito je popularan providni, od kog su izmaštane torbe, sandale, široki kaiševi, mantili koji mogu da posluže kao kabanice ali i kao upečatljiv komad odeće ispod kog se vidi kompletan "autfit". Naravno, želite li da izgledate futuristički, to ćete postići ako se potpuno odenete u plastiku. Bićete "Žena-mačka".

Uparivanje plastičnih komada sa onim od prirodnih materijala može da bude težak zadatak. Budući da se veštački materijal sija, rizikujete da u njemu izgledate jeftino. Da biste postigli sofisticiran izgled, iskombinujte vinil sa pamučnom košuljom, sportskom odećom, tvidom, karo dezenom...

Kako su crvene, crne i vinilske pantalone u boji zlata hit ove sezone, znajte da nećete preterati ako ih budete nosili uz predimenzioniranu duksericu sa kapuljačom ili široku bluzu. Uparite li ih sa košuljom i sakoom, u njima možete da idete čak i na posao. Kada je reč o obući, dobro se slažu sa kratkim čizmicama, patikama, dok ćete uz salonke naglasiti svoj seksepil.

#Garderoba

#moda

'