AKTUELNO

Među prvima obezbedite komade u aktuelnim bojama za zimski period.

Kako bismo bile savršeno stilizovane i na temperaturama nižim od sadašnjih, započećemo polagano sa pripremom za hladniju sezonu. Kao što smo već pisali do sada, fokusirajte se na klasične komade i odaberite ih u najpopularnijim bojama koje su nam prethodno izdiktirale velike modne kuće na defileima u Parizu.

Mali hint: zaboravite na crnu. Dokazaćemo vam i zašto.

Ove godine, boje su podigle glas. Ostavljamo sivilo iza sebe i prihvatamo sjajnu paletu u raznolikim nijansama.

Za početak: ŽUTA. Viđena je na podijumima Dries Van Noten-a i Jacquemus-a. Ona će osvetliti vaš garderober. Za narednu sezonu, najčešće ćete je pronaći na zimskim pantalonama.

Zagasita narandžasta boja zabeležila je porast popularnosti. Vladala je na revijama prestižnog brenda visoke mode Chloé i sjajne Isabel Marant. Idealna je kao mali pomoćnik u kompletno bež outfitima. Toplo preporučujemo da ove jeseni prigrlite boju rđe!

Još jedna boja je u igri ove sezone: LJUBIČASTA. Suptilnija od sveprisutne žute i crvene, primećena je kod brendova Balenciaga i Paul & Joe na revijama nedelje mode za jesen/zimu. Violet boja zvezda je i prêt-à-porter kolekcija, uvek nosivijih od onih koje pripadaju visokoj modi.

U redu, i oni koji preferiraju hladniji minimalizam biće zadovoljni ovim fashion reportom.

Što se tiče porodice klasičnih neutralnih boja, jednostavnih za kombinovanje, tu su bezvremenska siva, Calvin Klein plava i bordo boja vina.

Maslinasta je ponovo aktuelna. Bilo da je reč o total look-u ili je malim detaljima, nijanse zelene zavode nas dok svežije vreme prilazi.

Kako nositi boje tokom zime?

Najpre treba da odredite koju boju da odaberete a da najbolje pristaje tonu vaše kože. To je osnovno.

Zatim znajte da postoje dva načina za uključivanje boja u vaše odevne kombinacije kada je temperatura oko nultog podeoka: neustrašivi i onaj drugi.

U koloru od glave do pete? Ne plašite se. Udružite boje? Još bolje.

Pronađite svoj stil tako što ćete kombinovati nekoliko boja. Klasičan par čizama koje već posedujete uparite sa torbom koja će biti u trendi nijansi. Još jedan jednostavan predlog tiče se ukrojenih pantalona (inače vrlo popularnih za zimu), odaberite ih u bilo kojoj jarkoj boji koju vi lično volite.

Za one malo manje hrabre, pružamo mogućnost da i dalje nastave sa baziranjem njihovih stajlinga na mirnijim tonovima uz pokoji upečatljivi detalj. Najlakše je da to bude neki aksesoar u vidu torbe ili lepe marame.

Pametna opcija jeste i dugački mantil u recimo fuschia nijansi - savršen kontrast sivim danima.

Birajte mudro i garantujemo vam da ćete uspeti!

#moda

'