AKTUELNO

Sigurno ćete odabrati neki za sebe.

Jedan od hit komada ove sezone su definitivno kombinezoni. Taj trend preferiraju i brojne poznate dame koje ga nose, poput HaleBeri ili Prijanke Čopre.

Ovaj komad popularan je i u prodavnicama visoke mode, a dolazi u raznim varijantama tako da možete odabrati po jedan za svaku priliku. Naravno, sve zavisi od materijala, uzorka i kroja kombinezona. Tako možete pronaći one koji vam preko leta mogu biti idealni za posao i ozbiljnije prilike, kao i za prvi sastanak, kasnu večeru ili venčanje.

Modni dodaci menjaju izgled

Od jednobojnih kombinezona do onih s cvetnim uzorkom ili uzorkom tačkica, varijanti je bezbroj, a osim samog uzorka, ima i mnoštvo različitih krojeva. Tako možete pronaći one s rukavima ili bez rukava, a razlika je i u obliku pantalona koje variraju od onih s crtom do palaco pantalona.

Ovo je u svakom slučaju komad koji dolazi u raznim oblicima, pa zasigurno možete pronaći nešto za sebe. Osim toga, kao i u svim drugim prilikama, veliku ulogu u potpunom luku igra izbor modnih dodataka. Ako ste za opušteniju varijantu, izaberite platnene patikice ili letne papuče i manje komade nakita.

Ako, pak, želite svečaniji look, odlučite se za štikle i komad upečatljivog nakita, poput velike ogrlice ili naušnica. Kao što smo već rekli, varijanti je bezbroj, a ako vam nedostaje inspiracije, potražili smo je za vas na Instagramu.

#Odeća

#moda

'