separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

MODERNO I SA STILOM: Ova 2 modela TORBI svuda ćemo viđati tokom leta 2018! (FOTO)


Modne blogerke se ne odvajaju od njih!


Ove sezone kada su u pitanju torbe trendovi su zaista različiti i svako može pronaći nešto za sebe. Od praktičnih torbica koje idu oko struka i koje su idealne za letnje festivale do pletenih cegera koje više nisu rezervisani samo za plažu. Ali ovog leta posebno će se istaći dva modela koja su već i sada hit, kažu modni stručnjaci.

Očekivano, prirodni materijali na torbicama, poput bambusa, jute i rafije i ove lernje sezone nametnuli su se kao omiljeni, ali ključnu ulogu sada igra i oblik torbice, a trenutno su najpopularnije one okrugle. Dakle, okrugla torbica od rafije vaš je siguran izbor za leto.

Ako više volite moderne materijale i ako nemate šta da sakrijete, onda je za vas bolji izbor drugi trend koji će takođe dominirati ovog leta, a reč je o providnim torbama od vinila. Ali ne samo za plažu, iako ne propuštaju vodu pa će odlično zaštiti vaše stvari, već i za šetnju gradom.

The cute kind of cold shoulder @bcbgeneration #bcbgeneration #sponsored

A post shared by JILL WALLACE (@littleblackboots) on

Obe torbe imaju i tu prednost da su neutralne, pa će se slagati sa svim što imate ugarderoberu što će vam sigurno olakšati slaganje letnjih outfita.

Da se zaista radi o hit modelima, potvrdile su i brojne IT dame koje će vam poslužiti i kao odlična modna inspiracija za njihovo kombinovanje...

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti