separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Cvetni dezeni su HIT GODINE: Ima ih čak i na VENČANICAMA


Ukoliko želite da naglasite svoje obline bez previše otkrivanja, savršen izbor je ženstvena venčanica sa golim ramenima.


Cvetni desen toliko je popularan da nije čudno što se pojavio i na venčanicama, a trend koji preovladava u najnovijim kolekcijama su trodimenzionalni cvetni ukrasi. Floralni motivi krase raskošne modele haljina ali i one koje prate liniju tela, haljine od čipke i modele od jednostavnih materijala poput svile, tila ili satena.

Ukoliko želite da naglasite svoje obline bez previše otkrivanja, savršen izbor je ženstvena venčanica sa golim ramenima. U najnovijim kolekcijama ima i ogrtača (ako želite nešto više od vela), glamuroznog perja, proreza, kombinezona, topova i jarkih boja. Osim klasične bele i nijansi bež, možete da se opredelite i za boju šampanjca, bledožutu, nežnoplavu, puderastoroze, pink ili zelenu.  

Bidermajer, nezaobilazan detalj u rukama svake neveste, treba da se uklapa uz boju i model venčanice. Nemojte da zaboravite da ponesete baletanke ili neku drugu udobnu obuću, da se preobujete i nastavite sa slavljem.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti