AKTUELNO

Bilo da se radi o farmerkama, haljinama, suknjama, odelima, kombinezonima, jaknama ili šortsevima, nosiće se i svetliji i tamniji teksas.

MATERIJAL koji rado nose žene svih generacija, teksas, ove sezone zastupljen je više nego ikada u kolekcijama najpoznatijih svetskih dizajnera.

Foto: Pixabay.com

Bilo da se radi o farmerkama, haljinama, suknjama, odelima, kombinezonima, jaknama ili šortsevima, nosiće se i svetliji i tamniji teksas. Osim klasično krojenih jakni, u trendu su i modeli ukrašeni nitnama, amblemima u kontrastnim tonovima, svetlucavim kamenčićima, resama i drugim detaljima u boho stilu, dok farmerki ima za svačiji ukus i građu: uske, zvonaste, sa visokim strukom, podvrnutim ili tri četvrt nogavicama...

Foto: Pixabay.com

Praktični kombinezoni su i dalje u trendu, s tim što su ove sezone aktuelni svetloplavi i prugasti teksas, dok su ženstvene haljine obogaćene biserima, vezom i detaljima od tila. Suknje su duže i asimetričnog kroja, tako da donji deo možete da otkopčate i tako dobijete ležerniju i atraktivniju kombinaciju. Ono što je zajedničko komadima od teksasa je da ćete ih sigruno lako uklopiti i sa ravnom i sa obućom na štiklu.

Pročitajte još: Ove farmerke svaku zadnjicu čine SAVRŠENOM

#Proleće

#Teksas

#moda

'