AKTUELNO

Jedan od najznačajnijih sportista današnjice, Lewis Hamilton, predstavljaće novog globalnog brend ambasadora TOMMY HILFIGER-a od proleća 2018.

Foto: Promo

Tommy Hilfiger je objavio da će britanski vozač Formule 1 i četvorostruki svetski šampion, Lewis Hamilton, biti novo globalno zaštitno lice muške linije uključujući HILFIGER COLLECTION, TOMMY HILFIGER TAILORED i TOMMY HILFIGER Menswear, Underwear i Swimwear, počev od proleća 2018. Partnerstvo odražava strateško opredeljenje Tommy Hilfigera da gradi kolekciju na snažnom muškom nasleđu i poveća rast kompanije u ovom segmentu i tako privuče nove generacije američkom brendu.

Oduvek sam se divio Lewisovoj neverovatnoj izdržljivosti tokom trke, kao i jedinstvenom stilu vožnje, što govori u prilog novoj generaciji Tommy momaka - izjavio je Tommy Hilfiger.

Foto: Promo

Svoju neverovatnu karijeru je izgradio kao trkač uz dosta strasti, posvećenosti i izuzetno dosta teškog rada – vrednosti koje sam prisvojio gradeći svoj brend. Već sarađujemo na Formuli 1, a ovo partnerstvo gradimo na našem nasleđu bogatom kolaboracijama, ovoga puta sa svetom moto sporta!“

Foto: Promo

Brojna dostignuća u bogatoj karijeri, dovela su Lewisa Hamiltona u elitni krug globalnih sportista i učinila jednim od najvećih vozača u istoriji Formule 1. Trenutno drži rekord po najvećem broju pole pozicija, broju poena i pobeda. Osvojio je najmanje po jedan Grand Prix u svakoj sezoni u kojoj se takmičio. Trenutno ima više od 17 miliona pratilaca na društvenim mrežama kojima nudi jedinstven pogled na ovo prestižno takmičenje ali i svoj privatni život.

Verujem u moć mode i inovacija koje slave individualnost i lome konvencije, kao što to radi Tommy Hilfiger - izjavio je Lewis Hamilton.

Foto: Promo

Tommy dizajn me inspiriše da budem smeo u osmišljavanju svojih outfita koje nosim van staza Formule 1, na način da slobodno izražavam svoju kreativnost i eklektičan stil uz dosta samopouzdanja! Jedinstveno iskustvo sa projektom TOMMYNOW je dovoljan razlog da budem ponosan što sam partner ovog vizionarskog brenda!“

Integrisanu mušku kampanju snimio je Mikael Jansson u Pocono Raceway, poznatijem kao Tricky Triangle, u Pensilvaniji i globalno će predstavljati proleće 2018. Sadrži ekskluzivni video tizer, print, online i bilbord materijale. Biće predstavljena na jedinstvenim događajima koji na atraktivan način kombinuju jedinstveno gledanje brenda na pop kulturu. Kampanja ide uporedo sa ženskom koju predstavlja internacionalni supermodel GIGI HADID.

Foto: Promo

Muška prolećna kolekcija TOMMY HILFIGER slavi dizajnerovu ljubav prema moto sportu i dovodi do fuzije između brzine i vintage nostalgije. Kolekcija koja je prikazana na završnici Nedelje mode u Milanu, odaje počast svetu Formule 1, uz dosta heritage work wear komada, uz značajan fokus na jeans. Street stilovi nastali su od iconic krojeva, smelih boja i tipično trkačkih grafika i printova. Zagledavši se u tradicionalnu američku automobilsku kulturu, odeća koju je ponudio Tommy Hilfiger je nova, sveža i u potpunosti odgovara savremenim lifestyle potrebama.

Muška kolekcija brenda za proleće/leto 2018 dostupna je u prodavnicama TOMMY HILFIGER u Beogradu – Rajićeva shopping center i UŠĆE Shopping center, Novom Sadu – Zmaj Jovina 19, Nišu – FORUM Shopping centru i Podgorici – Delta city.

#Luis Hamilton

#ambasador

'