AKTUELNO

Svetski dizajneri su se preorijentisali na veštačko krzno, budući da je razvijena tehnologija izrade krzna zbog koje se ono gotovo ne razlikuje od pravog.

Ako ste pomislili da ove zime nećete imati priliku da obučete vašu toplu, meku bundu od krzna, definitivno ste se prevarili! Čak ni početkom prvog prolećnog meseca, zima se očigledno ne šali.

Najpoznatiji svetski dizajneri već su se preorijentisali na veštačko krzno, budući da je razvijena tehnologija izrade krzna zbog koje se ono gotovo ne razlikuje od pravog.

U kolekcijama preovlađuju različiti krojevi, tako da možete da izaberete neki efektan model koji odgovara vašoj građi, a to je, u stvari, i najvažnije.

Foto: Pixabay.com

Naravno, treba da imate u vidu da kraći modeli bolje stoje uz dugačke suknje i haljine i kratke čizmice, a komotne, predimenzionirane bundice uz mini-suknje, farmerke, pantalone i čizme iznad kolena.

Ako volite animal print, stilisti preporučuju da ostatak vaše garderobe bude u mirnijim tonovima. Što se boja tiče, izbor je veliki: tonovi poput sive, bež, crne i smeđe svakako će vam odgovarati ako ste ljubitelj klasičnog stila, ali i u bojama sezone, ljubičastoj i crvenoj, sigurno nećete proći nezapaženo. U svakom slučaju, u bundi ćete izgledati glamurozno i otmeno.

Pročitajte još: Tačke, tufne i kružići vladaju prolećem - evo kako da ih nosite!

#Proleće

#moda

#žene

'