AKTUELNO

Samo za najhrabrije dame!

Bela venčanica spada u tradiciju koja se vekovima nije menjala i koja će ostati još neznatan broj godina.

Neke mlade se ipak odlučuju za odstupanje od tradicije i žele da isprobaju nešto modernije u želji da budu jedinstvene i zapamćene. Tako biraju venčanice u nekonvencionalnim bojama, poput crvene, roze ili čak crne.

U poslednje vreme venčanice su zamenili kombinezoni, koje uveliko predstavljaju i velike modne kuće kao odličan izbor za venčanje na kome ne želite da budete "obični".

Postoji više vrsta ovog odevnog komada, pa tako dame imaju dosta opcija za biranje i kombinovanje sa svojim stilom.

Sa druge strane postoje i one mlade koje venčanicu nose ceo dan do proslave u restoranu kada se presvlače u udobniji kombinezon. Međutim, jedan trend među kombinezonima se izdvojio kao najupadljiviji do sad, jer se mnoge mlade ne usuđuju da ga isprobaju.

Ova varijacija kombinezona je u potpunosti transparentna, osim delova koje prekriva delikatna čipka!

Kombinezon sa dugim rukavima u boji kože je uzak i vizuelno izgleda kao da osoba koja ga nosi nema ništa na sebi osim čipke koje prekrivaju "određena" mesta.

Pored estetskog izgleda koji istovremeno izgleda veličanstveno i potpuno drugačije od svih sličnih kombinezona, brend "Pronovias" je otkrio da se u čipci nalazi preko 200 kristala, kao i da je za njegovu izradu bilo potrebno preko 244 sati.

Iako se ovaj trend verovatno neće zadržati dugo, jedno je sigurno: ako se odlučite za ovaj kombinezon ili sličan model, vaše venčanje će biti nezaboravno!

#Mlada

#Venčanica

#moda

#trend

'