AKTUELNO

Drage dame budite u trendu i u 2018. godini i obavezno nabavite vrele komade koje vam modni stručnjaci preporučuju

Ako planirate da krenete u lov na jeftine krpice posle novogodišnjih gužvi i da iskoristite poslednje dane velikih sniženja kako biste nabavile komade koji će biti u trendu ove godine, onda je ovo vaša lista za kupovinu.

Kao inspiracija i glavni putokaz nama su u sastavljanju liste bile nezaobilazne društvene mreže koje su neprikosnoveni savetnici kada je moda u pitanju. Bilo je jako teško u moru mnogih promena izabrati one koje će sigurno obeležiti 2018. godinu. Ovo je 10 apsolutnih hitova koji moraju da se nađu u vašim kesama, a kasnije i u ormarima, kada se vratite iz šopinga.

Majice sa logom

Prošlog leta smo ludovali za njima, a izgleda da neće otići u zaborav ni ove godine

Velike minđušeZaboravite na sitne dijamante koji diskretno sijaju na vašim ušima i okitite se pravim kamenjem.

Široke pantaloneNa velika vrata vraća ih u svet mode Viktorija Bekam koja ih nosi u svim prilikama i u svim bojama. Široke nogavice izdužiće vašu figuru, a pogotovo noge kojima se neće videti kraj.

BeretkeFrancuske kapice vratile su se u velikom stilu i čini se da ćemo ih sve više viđati u ovm hladnim danima.

Dugačke majice, džemperi i tunikeOvo je trend koji obožavamo. Dugačke majice koje dosežu do kolena, tople tunike i puloveri za ove hladne zimske dane i haljine/majice koje možemo nositi preko najlonki, helanki ili pantalona obavezno moraju da se nađu na vašoj šoping listi.

Komadi od vinilaJedna od najneobičnijih trendova ove godine je povratak vinila u modu, a pogotovo smo mogle da ga vidimo u obliku kaputa. Ova 2018. godina biće u znaku vinila koji će se nositi u obliku suknji, haljina, pantalona,...

Haljine i suknje s rascepimaOvakve komade često viđamo na crvenom tepihu, a to znači da su apsolutni hit. Kada nam dođu topliji dani pohitaćemo da se što pre uvučemo u ovakve komade.

Plave farmerkeStari klasik odoleva zubu vremena i još uvek se nalazi na samom vrhu liste komada koje morate da nabavite ove sezone. Crne pantalone će biti manje zastupljene.

Statement čarapeUkoliko vam se sviđa trend nošenja čarapa uz sandale onda ćete jedva čekati leto jer će ih biti svuda oko vas. Jedne od najskupljih prošle godine prošetala je upravo Rijana.

Sandale i cipele sa kristalima

Keri Bredšo koja se krije u svakoj od nas sada prosto vrišti dok gleda slike na Instagramu koje najavljuju novi trend kada je obuća u pitanju. Cipele i sandale ukrašene kristalima neće biti više samo modeli za svadbe i svečane prilike već ih možete nositi i u izlazak, ali i na kafi sa drugaricom.

#2018.

#moda

#trend

#Žena

'