AKTUELNO

O njegovim kreacijama svi pričaju.

Ovogodišnji "Sebian Fashion Week" ostaće upamćen po izuzetnim i elegantnim kreacijama našeg poznatog modnog kreatora Mladena Milivojevića Barona, koji je oduševio sve posetioce ove manifestacije.

Foto: Svetlana Braun

Revija koja se izdvojila nesvakidašnjim komadima i odličnom stilizacijom, jeste definitivno ona koju je osmislio  Baron. Muško-ženska kolekcija dopunjena je različitim aksesoarima koji su sačinjeni od cveća.

Foto: Svetlana Braun

Kolekcija je inspirisana ringišpilom i simpoliše detinjstvo. Kolorit je razigran jer svoj posao smatram najlepšom igrom materijala - rekao je kreator, koji je tokom izrade kolekcije koristio najfinije i najkvalitetnije materijale, kao što su svila, vuna, pamuk, brokat i pliš.

Šljokice su dale razigranu notu svakom materijalu, a sve je protkano perlama. Poenta je u igri različitih materijala, dezena i boja.

Foto: Svetlana Braun

- Određeni broj modela podseća na kostim, jer sam i ovaj put želeo da spojim tradicionalno sa modernim i samim tim prenesem duh Vojvodine, Novog Sada kao nepresušne inspiracije - istakao je Baron, na čijoj je reviji muzika dočarala sve različitosti ovog podneblja.

Foto: Svetlana Braun

- Pripremao sam kolekciju osam meseci, dosta veza i ručnog rada je utkano u tkanine. Ženski modeli su lepršavi, veseli, romantični i žene se u njima osećaju ugodno, zaštićeno i pre svega ženstveno. Muški modeli su krojeni tako da se svaki muškarac oseća muževno, sigurno i dominantno - dodao je  Baron.

Patricija Guči, ćerka Paola Gučija i praunuka Guča Gučija, osnivača čuvene modne marke, prisustvovala je reviji, sa koje nosi najlepše impresije - svi prisutni primetili su da je kreacije Mladena Barona posmatrala, komentarisala i fotografisala s punom pažnjom.

Foto: Svetlana Braun

Pink.rs

#Mladen Milivojević Baron

#modna revija

'