AKTUELNO

Sama kolekcija i prezentacija je takva da osoba od 15 do 75 godina može da nađe nešto za sebe - kaže dizajnerka.

Poznata crnogorska dizajnerka Marina Banović Džuver predstavila je u subotu novu kolekciju ''Waikiki'' u istoimenom rizortu u Tivtu. Svi posetioci, a posebno dame uživale su u letnjoj kolekciji motivisanoj divljom lepotom crnogorskih plaža.

Foto: Promo

- Radi se o letnjoj kolekciji, nastavak priče koja je bila u okviru Montenegro fešn vika. Te večeri smo prikazali prvi deo koji je rađen od svile, muslina i lepršavih tkanina, a ova je rađena od pamuka, svile i lana. Same tkanine su uglavnom različite teksture u odnosu na prethodnu prezentaciju, a to se odnosi na letnju haljinu, na garderobu žene koja može da se nosi od ujutru do večeri sa izmenom nekih pratećih detalja - kazala je Marina. Plaža joj je, kako objašnjava, poslužila kao inspiracija, pa su iz tog razloga prezentaciju i organizovali u novootvorenom rizortu Waikiki u naselju Seljanovo.

Foto: Promo

- Modeli su inspirisani plažom, uglavnom su to letnje lepršave haljine, plažni program, ima i šešira, pratećih detalja, a specijalno za ovu priliku imamo i kajiševe - ističe dizajnerka. S obzirom na to da su letnji modeli, i kolorit je prema njenim rečima veoma raznovrstan.

Foto: Promo

- Crvena, ciklama, žuta i narandžasta su dominantne boje, sve je šareno, jedna razigrana kolekcija koja prosto pršti od energije i boja. Vrlo je zanimljiva koloritno. Zaista sam se potrudila da kolorit bude atraktivan samim tim što je taj prvi deo kolekcije koji je prikazan na fešn viku bio mirnih tonova, suptilnije forme, dok je ova razigrana, cvetna, prava za plaže i letnje aktivnosti - naglašava Marina.

Na reviji je prikazano 30 modela, a neke od njih ponijele su i dve djevočice, što dokazuje da bez obzira na godine svaka žena može pronaći nešto za sebe.

Foto: Promo

- Sama kolekcija i prezentacija je takva da osoba od 15 do 75 godina može da nađe nešto za sebe. Sve je raznovrsno, zanimljivo, plažni program koji je u ovom momentu aktuelan. Ja sam podelila prezentaciju letnje kolekcije na dva segmenta iz prostog razloga što sam osetila šta tržište traži. Haljine koje su bile prikazane na Montenegro fešn viku su bile vezane za nastavak neke priče nakon maturskih haljina, dakle haljine koje mogu biti i dnevne i svečane jer se u tom trenutku to tražilo - kaže dizajnerka.

Pročitajte još:

POZVANI STE NA VENČANJE? Onda treba da znate šta NIKAKO ne smete da obučete da se ne biste IZBLAMIRALI!

Foto: Promo

Revija poznate crnogorske dizajnerke bila je dio svečanosti povodom početka turističke sezone na jednoj od najlepših crnogorskih zatvorenih plaža na kojoj je izgrađen resort Waikiki i promotivnih aktivnosti ovog uglednog turističkog objekta. Za fruzuru i šminku pobrinuo se Vlado bjuti salon iz Porto Montenegra, a podršku je pružila je Farmasi kozmetika. Pored revije prikazana je i izložba akademske slikarke Ivane Tiodović.

A.Š.

#Crna Gora

#Kids Fashion Week

#Manekenka

'