AKTUELNO

Ova tinejdžerka ima jedinstven, ali veoma opasan modni ritual. Trik sa noževima je sama osmislila.

Anamika Kothari (14) je ljubav prema jogi podigla na sasvim novi nivo, a zbog svog talenta takmičila se i u indijskoj verziji emisije "Ja imam talenat". Devojka iz Rajasthana kaže da je inače stidljiva i konzervativna.

Ona šminku na oči nanosi noževima, koje drži kolenima.

- Nikad nisam želela da budem poznata, ali volim da izvodim trikove. Uzbudljivo je izvoditi ovaj trik s noževima. Želim nastaviti da pomeram svoje granice i izvedem još mnogo zahtevnih joga poza - kazala je Anamika.

Kako prenosi Mirror, ona je tek pre dve godine počela da se bavi jogom. Trenira je otac Narendra Kumar (35), koji je odlučio da svojoj deci prenese ljubav prema jogi. Anamika je sama osmislila trik s noževima.

Videla sam nešto slično na internetu i malo sam prilagodila trik. U početku je bilo rizično, a sada je zabavno - kaće Anamika, čije su prijateljice ljubomorne kad je vide na televiziji.

Svaki dan trenira po dva sata. Osvojila je nekoliko medalja, a san joj je da obara svetske rekorde, ali prvenstveno da Indiji pokaže da su devojčice vredne jednako kao muškarci.

- Ponosna sam što mogu nešto što niko drugi u Indiji ne može. Želim da pokažem svetu svoj talenat i da dokažem da devojke nisu slabe. Mnogo devojaka koje znam su prisiljene da skrivaju talenat, iako mogu postići sve što i dečaci ako imaju pravu podršku - zaključila je Anamika.

#Joga

#Nož

#devojčica

#šminka

'