AKTUELNO

Raskoš, glamur i modni promašaji obeležili su 89. dodelu najprestižnije fimske nagrade. Toalete koje su poznate dame ponele na dodeli Oskara, izazvale su veliku pažnju medija.

Modni kritičari ni ove godine nisu štedeli poznate dame, a mnogima od njih skupocena garderoba nije donela željeni rezultat. Na listi najgore obučenih prednjače glumice Lesli Man i Blanka Blanko.

Najglamuroznije veče godine prilika je da se dame Holivuda prikažu u najboljim izdanjima. Ove godine to nije pošlo za rukom ni glumici Skarlet Johanson, koja je dobro uskladila lepršavu haljinu sa modnim dodacima.

Foto: Tanjug

Glumica, Lesli Man na crvenom tepihu se pojavila u dugoj žutoj svečanoj haljini, koju su kritičari nazvali oblakom senfa.

Foto: Tanjug AP

Žuta odevna kombinacija nije donela sreću ni glumici Blanki Blanko. Duga haljina, sa dubokim šlicem otkrila je njenom međunožje tokom poziranja na crvenom tepihu. Ovakav peh doneo joj je tituli najvećeg modnog promašaja.

Ni scenaristkinja Alison Šreder nije uspela da impresionira kritičare u slojevitoj dugoj haljini.

Na meti kritičara našla se i Dakota Džonskon, čija je haljina podsećala na statuu Oskara. Sličnu odevnu kombinaciju ponele su i ovogodišnja dobitnica tog priznanja Ema Stoun i Džesika Bil.

Foto: Tanjug

Modnim promašajem smatra se i odevna kombinacija kompozitorke Mike Levi, koja se pojavila u predimenzioniranom brao odelu i dubokim cipalema.

S. M.

#Glumice

#Haljina

#Oskar

'