separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Izaberite savršene farmerke: Proverite koji kroj najbolje pristaje vašoj građi! (FOTO)


Većina žena muku muči kada je izbor pravog kroja farmerki u pitanju. Modni stručnjaci otkrivaju koji kroj će vam stajati kao saliven


Odabir pravog modela ni malo nije lak zadatak. Donosimo vam mali vodič kroz džins i pomažemo da odaberete pravi kroj prema građi tela. Visokim ženama najbolje stoji "krop" džins Modeli sa kraćim nogavicama su pravi izbor ukoliko ste visoki. Uz plitke čizme će biti pun pogodak.

Farmerke sa visokim strukom najbolje stoje damama koje imaju građu u obliku "jabuke" Ovu građu karakterišu širi struk u odnosu na uske kukove i tanke noge. Uski modeli sa visokim strukom će na najbolj način istaći vitke noge, a problematičan deo oko struka uspešno prekriti.

Zvoncare za dame koje imaju građu u obliku "kruške"

Za ovu građu su karakteristični širi kukovi od ramena i, pa će tako model sa zvonastim nogavicama napraviti idealan balans. Da biste vizuelno smanjili zadnjicu birajte farmerke sa manjim džepovima.

Niske žene će izgledati par centimetara više ukoliko izaberu ravan kroj 

Idealan izbor, ukoliko želite da dodate koji centimetar, su farmerke dužine do zgloba. Birajte malo širi model, sa visokim strukom. 

Ukoliko imate figuru peščanog sata, izbora imate na pretek

Ova figura se smatra najženstvenijom i mnoge dame bi volele da upravo tako izgledaju. Obline su ono što krasi ovu građu, pa iako vam gotovo svaki kroj dobro stoji, najbolje bilo da birate uži model farmerki koji će istaći sve ženstvene delove. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti