AKTUELNO

TREĆE POGLAVLJE KOJE PREDSTAVLJAJU ANNA EWERS I MERT&MARCUS GOVORI O EVOLUCIJI KONCEPTA, GODINU DANA NAKON NJEGOVOG LANSIRANJA

Treće poglavlje govori o moći putovanja koje je oličenje Liu Jo identiteta i evolucije brenda. Reč je #Glamourizing konceptu koji je Liu Jo odabrao za početak nove priče i stvaranje novog imidža za sezonu jesen/zima 2019.

Foto: Promo/Liu Jo

Zapravo, ženstvenost i glamur su, ponovo, glavni fokusi sezone i predstavljeni su izvrsnim performansama koje na savršen način predstavlja zvezda Anna Ewers, a za snimanje su zaduženi harizmatični fotografi Mert&Marcus, koji umeju da predstave duh brenda bolje od bilo kog drugog umetnika.

Foto: Promo/Liu Jo

https://www.youtube.com/watch?v=OIF3qwPnaWo

Evolucija započeta prošlogodišnjom sezonom jesen/zima je u potpunosti ostvarena, a danas je #Glamourizing mnogo više od koncepta, on zapravo poziva na lojalnost ka najautentičnijim modnim porukama brenda koje stvaraju odličan vizuelni identitet i ostvaruju povezanost sa kreativnim timom koji konstantno unosi novu energiju i predloge u nove kolekcije.

Foto: Promo/Liu Jo

Foto: Promo/Liu Jo

Ove sezone, na snimanju, Anna Ewers prikazuje ženu koja, sa jedne strane, zrači prirodnom lepotom, koja je jedinstvena i specifična, a sa druge strane ume da bude glamurozna noseći Liu Jo modele koji su oličenje sofisticiranosti i ženstvenosti. Set je osvežen elegantnim, harmoničnim cvećem koje oslikava ženstvenost i nežnost i zajedno sa moćnim stavom kreira savršenu harmoniju koja je miks prefinjenosti i seksipila i savršeno predstavlja temu koncepta – glamurozni stil.

Foto: Promo/Liu Jo

Denim kolekcija na harizmatičan način predstavlja savremenu ženstvenost, a iza objektiva krije se ista, prelepa žena koja je sada predstavljena u duhu moderne sofisticiranosti. Sada su prirodni elementi zamenjeni grafikom, dok crni ram koji krasi fotografije pruža savršen kontrast kreirajući šarmantnu dimenziju savremenog i glamuroznog.

Foto: Promo/Liu Jo

Odabrani modeli iz jesenje kolekcije dostupni su u prodavnici LIU JO u Beogradu – Knez Mihailova 33, kao i u multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, te online shopu www.fashionandfriends.rs

#moda

'