separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

ŠTITE GLAVU OD VRUĆINE I SJAJAN SU MODNI DODATAK: Stilizovani turbani


Odavno su se otrgli sa glava tamnoputih afričkih i azijskih lepotica, pa i vladara njihovih država, i počeli da krase dame i u svetskim prestonicama mode.


Pomalo je komplikovano da se naprave onako kako stara pravila nalažu, od tkanine duge i deset metara, pa se opet pribeglo onoj staroj da su pravila tu da se krše. Možete da ih sačinite od dugih i širokih ešarpi, čak i od velikih marama koje ćete presaviti, pa se poigrati vezivanjem tog trougla. Ili, ako vas mrzi to da radite, dizajneri su vam prekratili muke i kreirali turbane koje je dovoljno samo da, poput kape, stavite na glavu.

Dobrodošli su na plaži kada glavu treba zaštititi od vreline, u gradskim uslovima tokom dana kada se ne možete pohvaliti besprekornom frizurom ili, pak, kada želite da ostavite utisak hrabre i modno osvešćene dame, noseći ovaj detalj kao pečat ovosezonskog stila uz haljine, tunike, pa i džins. Naročito su upečatljivi turbani od šarenih tkanina, koje možete da kombinujete uz takođe dezeniranu odeću, prizivajući na asfalt metropola duh afričke ili indijske kulture.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti