AKTUELNO

Replay Tribute je projekat ograničenih (limited-edition) kolekcija koji je inspirisan velikanima iz prošlosti koji još uvek utiču na čitave generacije. Nakon odavanja počasti Nirvani, Replay sada slavi jednog od najvećih repera, tekstopisca i pesnika modernog doba: Tupaka Šakura.

Tupak je prodao preko 75 miliona ploča širom sveta i još uvek je jedan od najlegendarnijih i najuticajnijih repera svih vremena. Više od dvadeset godina nakon njegove smrti, ostao je upamćen kao borac za otpor i aktivizam u borbi protiv zloupotrebe moći i ugnjetavanja, koji je dokumentovao izazove života na ulici i kontradiktornost uspeha. Njegovo stvaralaštvo i dalje predstavlja društveni manifest i referentnu tačku za one koji se još uvek bore protiv rasizma i nepravde.

Kolekcija Replay Tribute 2Pac predstavlja kombinaciju uticaja sporta i tzv. „streetwear– odeće kako bi se kreirali vanvremenski, legendarni komadi muške i ženske odeće. Dizajn obuhvata ručno pisane stihove i legendarne fotografije koje je odobrila diskografska kuća Estate of Tupac Shakur.

Foto: Promo.

Cela kolekcija se odlikuje metalnim umecima i detaljima, pri čemu su svi naglašeni delovi, etikete i printovi prepoznatljive zlatne boje. Muške majice, napravljene od mekih i udobnih tkanina, izrađene su pomoću izreza i šavova koji su karakteristika odeće za aktivan životni stil. Dostupne su u varijanti regularnog kroja, kao i kroja za milenijalce sa malo dužim rukavima. Sportski stil majice dostupan je i za žene, i to u varijantama regularnog kroja, top majice, prsluka i majice sa podignutim rukavima.

Izgled se može upotpuniti teksas jaknama regularnog kroja u crnoj boji za muškarce i bledo plavoj za žene; obe su ukrašene luksuznim printom u 4 boje na laganom tehničkom filcu sa zadnje strane.

Ograničeno izdanje REPLAY Tribute 2Pac biće u prodaji u prodavnicama Replay – Beograd (Knez Mihailova 33 i Ada Mall) i Novi Sad – Promenada shopping center.

#Promo/Replay

'