separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

KAKO SE NOSI CRNO OVE SEZONE: Tri saveta za kombinacije sa šik detaljima


Crnu boju kombinujte sa efektnim detaljima, a ovo su tri odlična predloga za vas!


Kada je odeća u pitanju, sa crnom bojom ne možete pogrešiti. To je definitivno najzahvalnija boja koju možete da nosite - pristaje baš svima, vizuelno sužava i lako se kombinuje sa svim drugim bojama. Prema tome, "all black" stajling zvuči savršeno.

Ipak, nekako nam se čini da je urezano mišljenje da je rezervisan za hladne i tmurne dane. Odlučile smo da razbijemo taj mit i dokažemo suprotno.

Bele patike

Osim što su trendi same po sebi, bele patike napraviće odličan kontrast u kombinaciji sa crnim stajlingom. Mogu se nositi uz jednostavne kombinacije poput crnih farmerkii klasične majice, ali i uz odelo, suknje ili haljine. Sa njima se ne može pogrešiti! Što se tiče modela patika, izbor je na vama. Odaberite onaj koji vam najviše odgovara. U slučaju da baš nikako ne volite patike, isti efekat postići ćete sa bilo kojim drugim belim parom obuće.

Šarena marama

Postoji li išta što nas podseća na proleće više od šarene marame?! Ovaj dodatak daje poseban šarm baš svakom outfitu, a najbolje dolazi do izražaja u monohromatskim kombinacijama. Marame su još jedan u nizu "povratničkih" trendova iz devedesetih. Mogu se nositi na nekoliko različitih načina - oko vrata, u kosi, na torbi ili oko struka umesto remena. Uz to se mogu nositi na bezbroj različitih kombinacija. U radnjama su dostupne u različitim bojama i sa različitim printovima, a ovoga proleća vredi samo jedno pravilo - što šarenije, to bolje!

Upečatljiva torba

Verujemo da ćete se sve složiti da upečatljiva torba može začiniti svaku kombinaciju pa tako i - "all black". U trenutku će uneti živost u crni stajling i učiniti ga efektnim. Budući da se crna odlično slaže sa svim bojama i printovima, na raspolaganju imate zaista veliki izbor različitih torbi. Torba može biti upečatljiva zahvaljujući neobičnom obliku, jarkim bojama, šarenim printovima, različitim teksturama... Važno je samo da bude što otkačenija!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti