AKTUELNO

...a da vidite koja naša lepotica krasi novi parfem Paco Rabanne.

Jedna od naših najpoznatijih jutjuberki sa preko sedamsto hiljada pratilaca - Jana Dačović - pored domaće, privukla je pažnju svetske modne digitalne scene. Naime, ova veoma popularna dvadesetgodišnjakinja, koja je od nedavno potpisala ugovor sa srpskom modnom agencijom Models Inc., izabrana je za prvu influenser pobednicu Elite Model Look 2019 izbora za Srbiju.

Please enter some text here... Po prvi put, od ove godine EML je u potrazi za narednom generacijom influensera, kao i modela. Influenseri će se takmičiti u specijalnoj kategoriji na svetskom finalu Elite Model Look da bi osvojili dvogodišnji ugovor sa Elite Model World-om. × Insert Link Text to displayTo what URL should this link go? Open in new window Insert Link × Insert Image Select from filesImage URL Insert Image × Insert Video Video URL? (YouTube, Vimeo, Vine, Instagram, DailyMotion or Youku) Insert Video × Help ENTERInsert ParagraphCTRL+ZUndoes the last commandCTRL+YRedoes the last commandTABTabSHIFT+TABUntabCTRL+BSet a bold styleCTRL+ISet a italic styleCTRL+USet a underline styleCTRL+SHIFT+SSet a strikethrough styleCTRL+BACKSLASHClean a styleCTRL+SHIFT+LSet left alignCTRL+SHIFT+ESet center alignCTRL+SHIFT+RSet right alignCTRL+SHIFT+JSet full alignCTRL+SHIFT+NUM7Toggle unordered listCTRL+SHIFT+NUM8Toggle ordered listCTRL+LEFTBRACKETOutdent on current paragraphCTRL+RIGHTBRACKETIndent on current paragraphCTRL+NUM0Change current block's format as a paragraph(P tag)CTRL+NUM1Change current block's format as H1CTRL+NUM2Change current block's format as H2CTRL+NUM3Change current block's format as H3CTRL+NUM4Change current block's format as H4CTRL+NUM5Change current block's format as H5CTRL+NUM6Change current block's format as H6CTRL+ENTERInsert horizontal ruleCTRL+KShow Link Dialog Summernote 0.8.1 · Project · Issues

Foto: Promo.

Budući da su njeni vlogovi o svakodnevnom životu tinejdžera ocenjeni kao originalni i kreativni, Jana je prva nacionalna influenser pobednica za koju je objavljeno da će učestvovati na svetskom finalu EML 2019.

- Presrećna sam što sam od strane Elite Model Look-a izabrana za prvu nacionalnu influenser pobednicu. Ovo je zaista ogroman uspeh za mene i potvrda da moj vlogerski rad zaista vredi. Ovaj posao zahteva brojna odricanja, ali sa druge strane nudi veliku radost i svakodnevno ga radim sa velikom ljubavlju. U budućnosti ću se potruditi da moj Youtube kanal bude još maštovitiji i zabavniji za moje pratioce – izjavila je Jana Dačović.

Foto: Promo.

z iste modne agencije Models Inc., još jedna Srpkinja, a već svetski poznata - Antonina Petković - među ozbiljnom konkurencijom top modela izabrana je da bude naslovno lice na novom parfemu modnog brenda Paco Rabanne. Mlada Čačanka, svojom harizmom osvojila je velike simpatije ovog čuvenog španskog modnog mogula, koji je bez puno predomišljanja angažovao Antoninu za promotivno lice svoje modne imperije.

- Velika je čast sarađivati sa najvećim modnim imenima, kao što je Paco Rabanne. Uživam u poslu kojim se bavim, a moram da istaknem da veliku zahvalnost dugujem svojoj matičnoj agenciji Models Inc. koja me je plasirala u sam vrh svetske modne scene. Polako ostvarujem sve svoje snove i poslovne planove. Zato pozivam mladiće i devojke iz naše lepe zemlje da iskoriste šansu i da se prijave i dođu na veliki kasting Elite Model Look za 2019. godinu, koji će se održati 9. juna u beogradskom hotelu „Envoy“ od 13 do 15 časova" – poručila je Antonina.

Foto: Promo.

Pink.rs

#moda

'