AKTUELNO

Guglov pretraživač je preopterećen ovim modnim pretragama.

Dame su same birale koja haljina je "must have" za ovu godinu, a njihov izbor će vas svakako iznenaditi. Evo o kakvim je modelima reč.

Portal "Who What Wear" je uspeo da dođe do Google-ovih podataka o pretragama i na osnovu toga je nastala lista od najpretraživanijih haljina u 2019. godini.

Interesantno je da je lepši pol tokom 2019. godine više zainteresovan za duge haljine nego za one čija dužina seže predeo iznad kolena.

Crna haljina

Više ne važi pravilo da svaka od vas mora da ima malu crnu haljinu u garderoberu koja će joj rešiti problem dobrog izgleda. Akcenat je sada na crnoj dugoj jednostavnoj haljini koju možete da iskoristite i za dnevne i za noćne prilike.

Haljina sa tigrastim printom

Dužina jeste u modi, ali je i tigrasti dezen. Zbog toga je preporučljivo da jedan ovakav model brzo kupite. Svi brendovi u svojim kolekcijama su predstavili sličnu haljinu, pa ćete moći da birate.

Roze jednostavna haljina

Kada birate dugu roze haljinu, bilo bi poželjno da ona bude što jednostavnija. Svaki detalj viška bi "ubio" ono što želite da prikažete, a to je definitivno romantičnost.

Foto: Pixabay.com

Tufnasta bela haljina

Tufne jesu ponovo u modi. Ali bela haljina na crvene tufnice je pun pogodak. Baš ovakav model bi većina žena na planeti volela da ima u ormaru.

Pamučna krem haljina na kopčanje

Mnogi bi za ovakav model rekli da podseća na najobičniju spavaćicu. Možda dame baš to i žele da poruče. Nije im važno što su zakopčane do grla, važno je da im je udobno. Osim toga rustično je uvek u trendu.

Duga haljina na jedno rame

Stil koji dočaravaju haljine bez jenog ramena, bretele ili slično je prilično izazovan. Zbog toga je divno umeriti ga dugom odevnom kombinacijom, pa čak i dugim rukavom. Bela haljina na cvetove je ovih dana prilično tražena.

Foto: Pixabay.com

Crvena duga haljina

Crvena boja je nazaobilazna kada je izbor haljina u pitanju, pa su tako žene guglale da nađu najlepšu od svih takvih. I izabrale su laganu, varijantu koji mogu iskoristiti u različitim prilikama.

Duga crna haljina na preklop

Očigledno je da su u modi ležerne haljine koje prikazuju ženu u njihovom najintimnijem trenutku - samu u spavaćoj sobi. Duga haljina na preklop može da podseti na luksuzni bade mantil, ali ako je crna, onda odiše svečanošću. Nije ni čudo što je najtraženija na internetu tokom ove godine.

#Haljina

#moda

'