AKTUELNO

Kažu da odelo ne čini čoveka, ali i te kako govori o nama...

Ipak, postoje razni trikovi kako bismo sakrile nedostatke, ali to ne garantuje uvek uspeh. Ovo je odeća u kojoj uvek izgledate starije:

1. Stari brushalter

Nijedna kriza ne može biti izgovor za nošenje brushaltera od pre desetak godina. Ne samo da više nema svoju osnovnu funkciju, nego vam je verovatno postao i mali. Začudili biste se koliko krivi brushalter može uticati na naše držanje, a ono ima veze s godinama! Zato posetite butike donjeg veša u kojima će vam profesionalna osoba odrediti pravu veličinu i odaberite neki dobar model. U njemu ćete se uspravnije držati i bolje izgledati, a samim tim i mlađe!

2. Odeća bledih nijansi

Odeća koja u sebi ima sivi podton nešto je što bi trebalo da svaka žena izbaci iz svoje garderobe. Upravo ta nijansa, kažu stručnjaci, najviše postarava lice i čini ukupni izgled "ispranim". To se posebno ističe što je boja bliža licu. Dakle, ne nosite marame ili šalove u tim nijansama. Ne preporučuju se ni sledeće nijanse: svetlo ljubičasta, prašnjavo roza i bledo siva!

3. Vrećasta odeća

Čak i ako imate višak kilograma upravo na stomaku, nemojte da se trudite da ga sakrijete ispod vrećaste odeće. Samo vam se čini da ćete tako prikriti neželjeni višak, a u stvarnosti ćete izgledati deblji i stariji! Umesto toga, potražite odeću koja će skladno pratiti liniju vašeg tela - ne preusku, ali ne ni preširoku!

#moda

'