AKTUELNO

Spremiti se za najvažniji dan u životu nikada nije lako.

Buduće mlade treba da odaberu savršenu venčanicu, šminku, ali i obuću jer će u njoj provesti najveći deo dana.

Nemojte sebe da opterećujete visokom štiklom zbog koje će vas boleti noge danima već se odlučite za elegantne papuče. Zahvaljujući brendu Birdies buduće mlade mogu da odaberu savršeno elegantne papuče za veliki dan.

Birdies je kompanija koja se bavi proizvodnojom luksuznih papuča, koje su poznate po tome što pružaju udobnost pri nošenju, mekane su i stilizovane. Sada je lansirana kolekcija specijalno namenjena mladama i deverušama.

Modeli su različiti, a boje su veoma elegantne. Sveukupnom utisku dodaju ukrasi kojji se stavljaju na ove papuče u vidu cirkona i trakica.

The Sparrow-Champagne

Ova linija je sa otvorenom petom u boji šampanjca i savršene su za neke svečane prilike. Ovo može da bude savršen poklon za mladu i odlična alternativa za visoke potpetice i bolne noge. Ovaj model možete da kupite za 10.000 dinara.

The Songbird-Snow Crystal

Prva verzija Songbird-a bila je namenjena samo za mlade. Ova boja je veoma elegantna i pristaje uz svaku venčanicu. Svaka mlada biće oduševljena osećajem koji će joj ove papuče dati umornim stopalima kada se spusti iz visokih štikli u nežne papuče. Ovaj model može da bude vaš za 15.000 dinara.

The Songbird-Bellini

Ovo je druga verzija Songbird papuča sa ručno rađenim čupkicama na njima. Jedino što morate da se odlučite koja vam je boja lepša, a to može da bude problem jer su obe boje prelepe. Idealne su za after party look. Ove šik papuče koštaju 15.000 dinara, ali verujte nam da vrede svaku paru.

#moda

#svadba

'